Quantcast

Įsigaliojus draudimui judėti tarp savivaldybių, prie Vilniaus susidarė spūstys

Lietuvoje įsigaliojus draudimui judėti tarp šalies savivaldybių, prie išvažiavimo iš Vilniaus šeštadienį susidarė automobilių spūstys.

Pasak Vilniaus apskrities policijos atstovės Julijos Samorokovskajos, vien Vilniaus apskrityje šeštadienį iki popietės patikrinti 8103 automobiliai, iš jų – 189 apgręžti.

„Susidarė kamščiai, kadangi nuo vidurnakčio buvo paskelbtas eismo ribojimas, tai šio ryto eismas parodė, kad žmonės keliauja, o esant būtinybei, juos tikrina pareigūnai“, – BNS sakė Komunikacijos poskyrio vedėja.

Anot jos, patikrinimų metu taip pat nustatyta 19 kelių eismo taisyklių pažeidimų keturi iš jų – dėl vairuotojų neblaivumo, aštuoniems protokolai surašyti už karantino reikalavimų nesilaikymą, o vienas vairavo be teisių.

Nuo šeštadienio vidurnakčio Lietuvoje pradėjo galioti draudimas judėti tarp šalies savivaldybių, išskyrus žiedines. Draudimą Vyriausybė atnaujino iki balandžio 6 dienos imtinai, siekdama stabdyti COVID-19 plitimą.

Pasak premjerės Ingridos Šimonytės, šiuo pakeitimu gyventojams siunčiama žinia, kad per Velykas visi pabūtų namuose.

Kaip ir ankstesnių ribojimų metu, galima judėti tarp žiedinių savivaldybių ir didmiesčių, vykti darbo reikalais, keliauti į oro ir jūrų uostus bei autobusų stotis ar iš jų ir dėl kitų svarbių priežasčių.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

nuomonė apie Vilnių

nuomonė apie Vilnių portretas
Pripratom prie filmo apie gražuolę ir pabaisą, bet padažnėjęs atvirkštinis variantas, kur gražuolis vyras ir pabaisa moteris. Kad ir vieno tokio iš provincijos miesto pokario jaunikaičio atvejis. Šokėjas, dainininkas, meistrauti mokėjo, bet dirbti nieko nenorėjo, labiau mėgo uždarbį už pasidemonstravimą. Buvo pripažintas gražuolis pagal to meto kriterijus, bet ubagas, Vilniuje trainiojosi pusalkanis. Prie anos valdžios prasigyveno patekusieji į kokius postus, galiojo tie patys nerašyti kanonai, kai niekas iš padorios šeimos bent kiek sveikesnės merginos niekada nebūtų atidavęs į žmonas strakaliotojui. Jis prasimušė į žinomą kolektyvą, prasitrynė į svečius pas padorius žmones, bet žmonos vis viena negalėjo gauti, ėmė senti ir jam atliko tik visų kas netingi jau panaudota vyriškų pečių išdžiūvusio pasturgalio išsprogusių akių bedantė tarnaitė.Koks rezultatas?Gimė baisi kaip karas ir šlykšti duktė,gimė iš nemeilės, iš reikalo pritapti visuomenėj.Ką primena? Gal esamą Vilnių, dvokiantį...

Pensininkei,

Pensininkei,  portretas
mažiau "šuda" malk, vistiek nieks neskaito tavo "litanijų'...Turi būt trumpai ir aiškiai..

Taigi,

Taigi, portretas
prie Kauno įvažiavimo padeti blokai nuo "juodų" rajonų....ko jus čia pykstat? Juodi rajonai, patys žinot, kokie...
VISI KOMENTARAI 11

Galerijos

Daugiau straipsnių