Quantcast

Iki spalio mėnesio bus laikinų eismo pakeitimų Lukiškių gatvėje

  • Teksto dydis:

Dėl Lukiškių gatvės inžinerinių tinklų rekonstrukcijos darbų nuo rugpjūčio 16 d. iki spalio 13 d. Lukiškių gatvės dalyje tarp Vasario 16-osios ir J. Tumo Vaižganto gatvių bus draudžiamas transporto eismas ir automobilių stovėjimas bei laikinai pakeisti 22, 43, 52 ir 56 viešojo transporto autobusų maršrutai.

Savivaldybė primena, kad dėl darbų laikinai pakeisti ir viešojo transporto maršrutai. 22–ojo Lazdynai–Oslo g.–Centras, 43–iojo Justiniškės–Šeškinė–Žaliasis tiltas–Centras, 52–ojo Tarandė–Ukmergės g.–Centras ir 56–ojo Fabijoniškės–Šeškinė–Konstitucijos pr.–Centras maršrutų autobusai nuo rugpjūčio 16 d. iki spalio 13 d. nevažiuos Vasario 16–osios ir Lukiškių g. ir nestos stotelėje „Lukiškės“.

22–ojo Lazdynai–Oslo g.–Centras maršruto autobusai nebevažiuos link Juozo Tumo–Vaižganto stotelės, o J. Jasinskio–V. Kudirkos–Pamėnkalnio g. sankryžoje suks į J. Jasinskio g. Iki centro važiuojantys keleiviai turi galimybę išlipti Pamėnkalnio ir J. Jasinskio stotelėse. Pastaroji laikinai tapo paskutine maršruto stotele. Naują maršrutą autobusai pradės nuo  A. Goštauto g. laikinai įrengtos Nepriklausomybės aikštės stotelės. Toliau važiuos A. Goštauto, J. Tumo–Vaižganto gatvėmis iki Kražių stotelės, nuo kurios važiuos įprasta maršruto trasa.

43–iojo Justiniškės–Šeškinė–Žaliasis tiltas–Centras maršruto autobusai, važiuodami nuo Operos ir baleto teatro stotelės, nebesuks į Vasario 16-osios g., o važiuoja tiesiai – iki A. Goštauto–J. Tumo–Vaižganto g. sankryžos, kurioje suks į kairę. Autobusai sustos Kražių stotelėje ir toliau važiuos Lukiškių, Gynėjų, A. Goštauto gatvėmis link Žaliojo tilto. Pakeista trasa važiuosiantys autobusai sustos visose maršrute esančiose stotelėse – Vašingtono aikštė, Gynėjų ir Alberto Goštauto.

52–ojo Centras–Ukmergės g.–Tarandė maršruto autobusai, važiuodami nuo Operos ir baleto teatro stotelės, nebesuks į Vasario 16-osios g., o važiuoja tiesiai – iki A. Goštauto–J. Tumo–Vaižganto g. sankryžos, kurioje suks į kairę. Autobusai sustos Kražių stotelėje ir toliau važiuos J. Tumo-Vaižganto, V. Kudirkos gatvėmis iki J. Jasinskio–V. Kudirkos–Pamėnkalnio g. sankryžos, kurioje suks į J. Jasinskio g. Pakeista trasa važiuosiantys autobusai sustos visose maršrute esančiose stotelėse – Juozo Tumo–Vaižganto, Pamėnkalnio ir Jokūbo Jasinskio. Pastaroji laikinai taps paskutine maršruto stotele. Naują maršrutą autobusai pradės nuo A. Goštauto g. laikinai įrengtos Nepriklausomybės aikštės stotelės, o toliau važiuos įprasta maršruto trasa A. Goštauto g.

56–ojo Fabijoniškės–Šeškinė–Konstitucijos pr.–Centras maršruto autobusai, važiuodami nuo Operos ir baleto teatro stotelės, nebesuks į Vasario 16-osios g., o važiuos tiesiai – iki A. Goštauto–J. Tumo–Vaižganto g. sankryžos, kurioje suks į kairę. Autobusai sustos Kražių stotelėje ir toliau važiuos Lukiškių, Gynėjų, A. Goštauto gatvėmis link Žaliojo tilto. Pakeista trasa važiuosiantys autobusai sustos visose maršrute esančiose stotelėse – Vašingtono aikštė, Gynėjų ir Alberto Goštauto.

Eismo dalyviai prašomi būti atidūs, laikytis kelių eismo taisyklių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių