Quantcast

„Ikea“ Vilniuje sukurs naują traukos centrą

Prekybos kompleksą planuojanti statyti „Ikea“ sostinėje sukurs naują traukos centrą, vietos jame galėtų rasti tiek jau žinomų prekių ženklų atstovai, tiek smulkiojo verslo įmonės.

Verslininkų teigimu, Vilniuje turėtų susiformuoti nauja prekybos vieta, ji pakeis tiek miesto plėtrą, tiek judėjimo kryptis, pirmadienį informuoja „Verslo žinios“.

Skandinavijos milžinę gali sudominti partneriai, turintys prekių, papildančių „Ikea“ asortimentą, arba galintys pasiūlyti neįprastą prekybos koncepciją. Rekomenduojama ilgai nedelsiant bandyti tartis su „Ikea“ atstovais.

Net ir patvirtinusi, kad „Ikea“ prekybos centro statybos netoli tarptautinio Vilniaus oro uosto prasidės dar šiemet, „Ikea“ franšizę turinti „Felit“ nuo platesnių komentarų vis dar susilaiko. Dienraščio duomenimis, nors galutinė „Ikea“ prekybos miestelio komplekso koncepcija dar neaiški, kai kurie prekybos tinklai jau domisi „Ikea“ kaimynyste.

Tiesa, dar nepatvirtinta, ar būsimi partneriai turės patys nuomotis sklypus ir užsiimti statybomis, ar visas kompleksas bus pastatytas ir tik bus ieškoma nuomininkų. Kol kas užsimenama tiek, kad labiausiai „Ikea“ komplekse laukiami tie, kas gali į Lietuvą atvesti žinomų prekių ženklų

Į 24,8 tūkst. kvadratinių metrų „Ikea“ parduotuvę investicijos sieks apie 163 mln. litų, o iš viso į prekybos centrą investicijos viršytų 207 mln. litų, kitoms prekybos įmonėms skirtas plotas sudarys apie 75 tūkst. kv metrų.


Šiame straipsnyje: Ikeabaldų parduotuvė

NAUJAUSI KOMENTARAI

D.

D. portretas
Kodėl ne Kaunas?????????
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių