Quantcast

Į Vilniaus gatves išrieda išpuoštas Kalėdų traukinukas

  • Teksto dydis:

Jau penktadienį, gruodžio 5 d., nuo 13 val. į Vilniaus centrines gatves ir Senamiestį išriedės išpuoštas  Kalėdų traukinukas.  Traukinukas šiemet vežios vilniečius ir svečius visa savaite ilgiau, nei praėjusiais metais –  iki kitų metų sausio 11 d.

Šių metų traukinukas  kur kas  naujesnis nei ankstesnių: jo vagonėliai  – nauji,  dar neeksploatuoti. Traukinuką į sostinę atgabeno net du vilkikai. Traukinukas bus  raudonai baltas, papuoštas šventine simbolika.

Neatsiejama Kalėdų šventės dalimi tapęs traukinukas svečius kasdien vežios maršrutu – Rotušė – Gedimino pr. – Lukiškių a. –darbo dienomis – nuo 13 iki 21 val., o savaitgaliais ir švenčių dienomis – nuo 11 val. iki 21 val.  Traukinukas kursuos kas 50 min.  Maršruto pradžia - Rotušės aikštė, o pabaiga – Lukiškių aikštėje.

Kelionės traukinuku bilietus bus galima įsigyti pas vairuotoją, bilietų kaina – 4 litai (1,16 Eur), vaikams iki 7 metų –  kelionės nemokamos.

Kalėdų traukinuko keliones po Vilnių dovanoja  pagrindinis projekto „Kalėdos sostinėje“ rėmėjas – kava „Paulig“.

Pernai per Kalėdų laikotarpį kelione traukinuku pasidžiaugė per 15 tūkst. žmonių.

Daugiau apie kalėdinius renginius sostinėje:
www.kaledossostineje.lt, www.vilniaustransportas.lt



NAUJAUSI KOMENTARAI

Juk vaikai dar nesupranta...

Juk vaikai dar nesupranta... portretas
Duokit greičiau transportą be teisės grįsžt į Lietuvą degradėms Aidoms su gyvulio šeriais ant nugaros, višgaidžiui piromanui-maniakui idiotui Vismantui, kitiems Miliams - idiotai, narkomanai, epileptikai, užveisti kokios višgaidės Dalės su bjauriais kūnais, sutinusiais išsigimėlių snukiais, užveisti uždaroje recidyvistų zonoje arba N. Vilnioje, arba iš Jakutijos maniakų-recidyvistų lagerio suvežti į Lietuvą. AR SUVOKIATE, kad recidyvistai, patologiniai išsigimėliai, maniakai įdarbinti valstybės tarnyboje, mokomi už valstybės pinigus ekonomikos, teisės.AR SUVOKIATE, kaip tie išsigimėliai gyvena ir kuo užsiima? Teismuose įdarbinti patologiniai išsigimėliai su pavardėm Milius...ar jūs suvokiet, kokia degradacija? Išsigimėlių veisyklą toleruojate...NEBEŠVAISTYKITE LĖŠŲ NIEKALAMS. APSIVALYKITE NUO PARAZITŲ IŠSIGIMĖLIŲ DEGRADAVUSIŲ RECIDYVISTŲ BEPROČIŲ PALIKUONIŲ. Jie visi yra degradavę ir parazituojantys dar labiau nei tie pokmariuo recidyvistai užkardyti Jakutijos lageryje.Pavardės: ...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių