Quantcast

Į Lietuvą atvyksta peliukas Mikis ir Snieguolė

Penktadienio vakarą iš JAV į Lietuvą pirmą kartą atskris žinomiausias ir mylimiausias „Disney“ pasaulio personažas – peliukas Mikis.

Drauge su juo žiemišką Vilnių ir Kauną savaitgalį aplankys ir 7 septynių nykštukų draugė Snieguolė.

„Peliukas Mikis ir Snieguolė nori pažiūrėti, ar vaikai Lietuvoje jų labai laukia ir kaip ruošiasi sutikti jų draugus. Šių herojų apsilankymas mūsų šalyje taps maža įžanga į tai, kuo kovo pradžioje pavirs mūsų sostinė. Pirmąjį savaitgalį į Vilnių atvyks daugiau nei keturiasdešimt įvairiausių „Disney“ pasaulio pasakų personažų, kurie pristatys nepakartojamo grožio spektaklį ant ledo „Princesės ir herojai“, o „Siemens“ arena taps tikru „Disney“ pasauliu“, – sako „SEVEN Live“ vadovas Juras Vėželis.   

Šį savaitgalį „Disney“ pasaulio personažai džiugins Vilniaus ir Kauno vaikus bei jų tėvelius. Planuojama, jog susitikimai su peliuku Mikiu ir Snieguole vasario 11 d., šeštadienį, vyks Vilniuje esančiame prekybos centre „Ozas“. Susitikimai vyks kas valandą nuo 14 val. iki 17 val.

Vasario 12 d., sekmadienį, „Disney“ animacijos herojai, planuojama, persikels į Kauno „Akropolį“, kur susitikimai kas valandą vyks nuo 11 val. iki 14 val.

Susitikimų metu visi vaikai galės pasisveikinti, susipažinti ir nusifotografuoti su savo mylimais herojais.

Vaikų lauks specialūs prizai ir siurprizai, bus galima už specialią kainą įsigyti bilietus į kovo 3-4 d. Vilniaus „Siemens“ arenoje vyksiantį „Disney On Ice“ spektaklį „Princesės ir herojai“.

„Disney“ šeimos nariai, peliukas Mikis ir Snieguolė, atskleidė, jog nekantraudami laukia savo vizito Vilniuje ir Kaune bei pažinties su Lietuvos vaikais.

Peliukas Mikis yra seniausias ir labiausiai pasaulyje atpažįstamas pieštinis „Disney“ pasaulio herojus, kuris buvo sukurtas dar 1928 metais.

Per daugiau nei 80 savo gyvenimo metų peliukas Mikis pasirodė daugiau nei 130 skirtingų filmų ir tapo „Disney“ kompanijos talismanu.

Devyni animaciniai filmukai buvo nominuoti „Oskaro“ statulėlėms laimėti, tiesa, laimėti pavyko tik kartą, tačiau peliukas Mikis tapo pirmuoju animaciniu personažu, kuriam Holivudo šlovės alėjoje buvo suteikta žvaigždė.

Snieguolė yra pirmoji ir jauniausia iš „Disney“ pasaulio princesių. Snieguolė vaizduojama kaip 18-metė mergina. Ji pirmą kartą pasirodė 1937 metais animaciniame filmuke „Snieguolė ir septyni nykštukai“, kuris buvo sukurtas remiantis vokiečių brolių Grimų pasaka.

Snieguolė taip pat yra viena iš nedaugelio animacinių personažų, turinčių savo žvaigždę Holivudo šlovės alėjoje.

Pirmąjį kovo savaitgalį Snieguolę, drauge su ją lydinčiais 7 nykštukais, piktąja karaliene ir princu taip pat bus galima išvysti ant ledo Vilniaus „Siemens“ arenoje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių