Quantcast

Į gatves netrukus išriedės A.Zuoko automobiliai?

Tarp taksistų sklando gandai apie Vilniaus mero Artūro Zuoko kuriamo miesto taksi pasiruošimą užimti keleivių vežimo rinką.

Sostinės taksistai susidorojimą su didžiųjų sostinės taksi įmonių vadovais sieja su mero planais sukurti miesto taksi.

Portalo 1diena.lt pašnekovai tikina, kad jau dabar būsimajam miesto taksi yra nupirkta keliasdešimt naujutėlaičių automobilių, kurie slepiami dviejuose sostinės angaruose.

Taksistas Aleksandras (vardas pakeistas) teigė, kad kalbos apie angaruose slepiamus automobilius prasidėjo tuomet, kai prieš tris dienas buvo sutrikdyta 13 taksi įmonių veikla. Dabar bemaž kiekvienas taksistas kalba apie tai, tačiau iš kur tokia informacija, tiksliai pasakyti negali.

„Žinau tiek, kiek ir kiti. Kad automobiliai yra jau nupirkti ir saugomi dviejuose angaruose kažkur Vilniuje. Manau, čia žurnalistų darbas pabandyti išsiaiškinti, kur tie angarai. Na, ir laikas parodys, kiek tame tiesos. Bet manau, kad uždarius kelias įmones, „A.Zuoko taksi“ bus pasiruošusi“, - teigė pašnekovas.

Gandus apie naujajam miesto taksi įsigytus automobilius portalui patvirtino dar keli kalbinti taksistai.



NAUJAUSI KOMENTARAI

susiraskit

susiraskit portretas
kur vln yra pakankamai dideli savivaldybei priklausantys angarai ir susirasit tuos taxi

Whatever

Whatever portretas
"Gandus...patvirtino..." - aš myliu šių dienų žurnalistiką ;)

vivat to zuokas

vivat to zuokas portretas
na zuoko turtas isaugs dar labiau......o siaip po visi cirku manau turetu but miesto vadovo tokia pozicija kam nepatinka miesto meras ir kas nesokines pagal jo duda tas gėjas.....blyn tegu skelbima kabina aisiu taksistu dirbt su nauja masina vazinesiu o tai zuikiu trulikais vazinet atsibodo....busiu pavyzdys kitiems ...busiu geras bus demokratija....
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių