Quantcast

Homoseksualai apdovanojo A. M. Pavilionienę

Pasibaigus homoseksualų eitynėms Gedimino prospektu ir Lukiškių aikštėje prasidėjus oficialiam renginiui, gėjų bendruomenės atstovai apdovanojo A. M. Pavilionienę.

„Baltic Pride 2013“ organizatoriai atminimo dovaną Seimo narei įteikė už nuoširdų darbą ginant lesbiečių, gėjų, biseksualų ir transeksualų teises.

Dar prieš prasidedant oficialioms kalboms, politikė Lukiškių aikštėje sakė labai besidžiaugianti šiandien vykstančiu renginiu.

„Aš manau , kad viskas pavyko. Ir susitikimas su Stiuarto mIlgu, ir vakarykštė konferencija ir šitos eitynės – aš laikau, kad tai didelė pergalė, nes daug žmonių palaikė mus. o tie keli kurių nesupranta, tai čia jų problemą, kad jie nesupranta žmonių teisių, žmonių lygybės“, - sakė A. M. Pavilionienė.

Politikė teigė, kad jai paprasčiausiai gaila tų žmonių, kurie nenori mąstyti, nepriima naujos informacijos, jog pasaulis eina į priekį, o Lietuva nebegali būti viduramžių Lietuva.

„Girdėjau, Gediminą minėjo... Galima minėti, žinoma, pagarbiai, mūsų istoriją. Bet būtent istorijos pradžioje Lietuva garsėjo savo tolerantiškumu. O dabar atsiranda keli trumparegiai žmonės, kurie nesupranta, kad mes esame ES nariai“, - teigė Seimo narė.

A. M. Pavilionienė sakė, kad šiandienos renginiu patenkinti ir jos draugai politikai iš kitų šalių.



NAUJAUSI KOMENTARAI

oje

oje portretas
As galvojau ,kad Povilioniene protinga,mastanti,o dabar labai nusivyliau.

Povilionienei

Povilionienei portretas
Manau,kad esate parsidavele,butu malonu seime Jusu nematyti.

$$$$$

$$$$$ portretas
tiksliai, visu triju stovinciu priekyje veidai labai panasus.:)sielos broliai...
VISI KOMENTARAI 92

Galerijos

Daugiau straipsnių