Quantcast

Gražiausias Vilniaus gėlynas: kas pirmauja?

Likus mažiau nei savaitei iki VšĮ „Mūsų kiemo“ organizuojamo gražiausio gėlyno prie daugiabučio konkurso pabaigos, organizatoriai praneša – Vilniuje pirmauja Taikos g. 26 gėlynas, surinkęs daugiausiai balsų socialiniame tinkle „Facebook“. Konkurso iniciatoriai ragina suskubti atsiųsti savo gėlyno nuotrauką ir balsuoti – konkurso pabaiga jau ne už kalnų.

„Žavimės Taikos g. 26 gėlyno savininkų išmone, kūrybiškumu ir tikimės, kad sulauksime dar ne vieno puikaus Vilniaus gėlyno nuotraukos. Džiaugiamės, kad pagrindinis šio konkurso tikslas – gyvinti daugiabučių aplinką – tampa realybe, ir sulaukiame nemažai įspūdingų gėlynų nuotraukų.“, - pasakojo „City Service“ Vilniaus regiono vadovas Arūnas Kubilius.

Pasak gėlyno nuotrauka pasidalinusio Andriaus, šio gėlyno kūrėjams ir puoselėtojams Kristinai bei Česlovui rūpi aplinka, kurioje jie gyvena. Šie Justiniškių gyventojai net 2 metus darbavosi, kad gėlynas atrodytų taip, kaip atrodo dabar.

Gėlynas sulaukė ne vieno pagiriamojo žodžio. „Justiniškių būsto“ vadybininkas Mantas Vilčinskas, kuris prižiūri Taikos g. 26 namą, prisipažino sulaukęs klausimų iš gretimų namų gyventojų, kas taip  kūrybingai įrengė gėlyną.

Organizatoriai ragina Vilniaus miesto gyventojus neatsilikti nuo Justiniškių rajono gėlininkų, dalyvauti konkurse ir gėlynų nuotraukas skelbti „Facebook“, „Mūsų kiemo“ puslapyje. Konkurse gali dalyvauti tiek gėlynus sukūrę gyventojai, tiek juos pamatę ir nufotografavę praeiviai. Konkursas vyksta iki birželio 11 d., 12 val.

Konkursą remia „City Service“ grupei priklausančios daugiabučius namus aptarnaujančios bendrovės Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose. Šios įmonės įsteigė prizus savo aptarnaujamų namų gyventojams.

Iniciatyva „Mūsų kiemas“

„Mūsų kiemas“ – tai iniciatyva, kurios tikslas bendromis daugiabučius namus aptarnaujančių bendrovių ir gyventojų pastangomis atgaivinti daugiabučių aplinką, skatinti bendruomenės socialinį aktyvumą ir bendro turto tausojimą.


Šiame straipsnyje: Mūsų kiemasgėlynai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių