Quantcast

G.Klimkevičius ir G.Babravičius – ne pusbroliai

Pusbrolių krašte vadinamoje Lietuvoje užvirė kova. Buvęs Vilniaus meras žūtbūt stengiasi įrodyti, kad dabartinis sostinės vicemeras Gintautas Babravičius ir verslininkas Giedrius Klimkevičius – pusbroliai. Šie tokias kalbas vadina absurdiškomis.

Antradienį surengtoje spaudos konferencijoje buvęs Vilniaus meras J.Imbrasas dar kartą užtikrintai tikino žinąs, kad G.Babravičius ir G.Klimkevičius – ne tik draugai, bet netgi pusbroliai, o G.Klimkevičiaus buvusi žmona dirba viešosios įstaigos „Vilnius- Europos kultūros sostinė“ struktūroje ir kuruoja panašius projektus kaip „Be2gether”, kuriam iš Savivaldybės biudžeto šiemet buvo atseikėta beveik milijonas litų.

Tokias kalbas abu apkaltintieji neigia. G.Babravičius klausimus apie giminystės ryšius vadina idiotiškais ir juokauja, kad taip teigti J.Imbrasas galėtų nebent turėdamas kokių nors slaptų genetinių tyrimų rezultatus, apie kuriuos nežino ir jis pats.

G.Klimkevičiui kaltinimui giminystės ryšiais kelia juoką, tačiau ilgametės draugystės su vicemeru jis neneigia: „Teiginys dėl mano ir G. Babravičiaus giminystės ryšių yra mažų mažiausiai absurdiškas ir nesuvokiamas. Su Gintautu mes esam seniai pažįstami, jį drąsiai galiu vadinti Lietuvos muzikos industrijos tėvu. Jis yra Roko maršų, Rock Forum, Vilniuas Jazz, Visagino Country, Vilnius Rock festivalių įgyvendintojas, kurio dėka buvo išauginta didžiulė muzikos vadybininkų karta. Todėl natūralu, kad vien dėl to, jog G. Babravičius užėmė Vilniaus vicemero postą mes neapsimetinėsime, kad esame nepažįstami“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių