Quantcast

A. G. Astrauskaitė: apsisprendžiau – kandidatuosiu į Vilniaus meres

  • Teksto dydis:

Neseniai iš darbo Vilniaus „Juventos“ gimnazijoje atleista mokytoja Astra Genovaitė Astrauskaitė sieks Vilniaus mero posto.

Tai ji pranešė socialiniame tinkle.

„Apsisprendžiau: kandidatuoju į Vilniaus meres! Dovana TS-LKD – „prisiprašė“, – feisbuke antradienį rašė A. G. Astrauskaitė.

Skandalingoji mokytoja kaltinama riaušių prie Seimo organizavimu.

Pirmadienį baigėsi politinės kampanijos dalyvių registracija savivaldos rinkimams ir prasidėjo pareiškinių dokumentų priėmimas.

Dalyvauti kitų metų kovą vyksiančiuose savivaldos rinkimuose registravosi tris kartus mažiau politinių komitetų nei prieš ketverius metus.

Dėl merų ir tarybų narių mandatų kitąmet planuoja varžytis 17 partijų su 199 kandidatų sąrašais, BNS antradienį informavo VRK atstovė spaudai Indrė Ramanavičienė.

Taip pat savarankiškais politinės kampanijos dalyviais registravosi du partijų iškelti kandidatai ir 12 save išsikėlusių asmenų.

Tarp pastarųjų yra dabartinis Jurbarko meras Skirmantas Mockevičius, Seimo nariai Mykolas Majauskas ir Aidas Gedvilas, protesto akcijomis prieš COVID-19 suvaržymus išgarsėjusi pedagogė A. G. Astrauskaitė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

L Kaunietė

L  Kaunietė portretas
Nieko neturiu prieš ta mokytoja bet ir nelabai tikiu kad jin ka nors gero sugebės padaryti visi tie kurie stengiasi pakalbėti ko nori nusivylusi tauta tai dar nėra gelbėtojai Lyderiu neturim nu pasiuntė neteisingai astrauskaite i ligonine jin badavo savo teisias gynė nuėjo dirbti atseit be konkurso paliuosavo jin vėl kovoja už savo teisias sutinku bet tai tik tiek Visi žinome kad ši valdžia naikina lietuva lietuvybe parsidave jankiam skurdina mus o pinigai iš biudžeto plaukia i ukraina dabar dar ir skolinti tai labai baisi padėtis visai europai bet patykėkit tokia Astrauskaitė ne gelbėtoja nes nėra pasipriešinimo organizacijos kuri susiburtu ir sprestu tuos reikalus o pavienei rėkavimai tik skinimas kelio sau i seima Nesakau kad jin kenktu seimui rankele pakilnotu musu naudai tik tiek š Švenčionienė naudingesnė ta moteris lietuvai stengiasi bet irgi i jokius prezidentus netika per greit šokinėti nevalia Tik kalbos dar ne darbai nesusitelkimas visos lietuvos

Jonas

Jonas portretas
Niekas nerinks jos,galvoja pašukavo kaip Gražulis ir žmonės rinks ją i merus ar į seimą.Jau žmonės nekvaili ir supranta kad visi patriotai tampa kol papuola i seimą ar kitus postus.Taip kad poniute apsiramink ir nejuokink pasaulio.

Už šitą kremliaus pašluostę

Už šitą kremliaus pašluostę portretas
balsuos visi vatnykai ir penktakoloninis mėšlas.
VISI KOMENTARAI 108

Galerijos

Daugiau straipsnių