Quantcast

Europos parke Vasario 16-ąją – daugybė angelų

Vasario 16 dieną, Lietuvos nepriklausomybės dienos minėjimo proga, aktyvios kaimyninės bendruomenės – Skirgiškių gyventojų asociacija ir Balsių bendruomenė, suvienijusios jėgas organizuoja pilietinę akciją „Padovanok Lietuvai Angelą Sargą“.

Europos parke nuo 12 val. dalyviai bus kviečiami kristi į sniegą ir „plasnojant“ kurti angelus arba su „ARTotekos“ meistrų pagalba lipdyti angelus iš gipso. Tiek angelų kūrėjų vienoje vietoje Lietuva dar nebus mačiusi.

Akcijos metu bus fiksuojamas ir Lietuvos rekordas – didžiausia sniego vėliava, sudaryta iš žmonių, vilkinčių geltonus, žalius bei raudonus lietpalčius ir sniege darančių angelus. Visą kūrybinį procesą iš paukščio skrydžio įamžins Arvydas Stonys. Lig šiol didžiausios sniego vėliavos rekordas taip pat priklauso skirgiškiečiams, pernai vasario 16-osios proga sumaniusiems sukasti 100 kvadratinių metrų šalies simbolį.

„Lietuvai labai reikia „Angelų sargų“, padedančių visur ir visada.  Kiekvienas iš mūsų tokiu galime būti“, –  Vilniečius  ir miesto svečius aktyviai dalyvauti akcijoje kvietė renginio organizatoriai.

Nemokamas renginys ir ekskursija po Europos parką vyks iki vėlyvo vakaro. Dalyvius šildys folkloro ansamblis „RASODA“ ir karšta arbata.


Šiame straipsnyje: Europos parkasVasario 16

NAUJAUSI KOMENTARAI

Mindaugas Šimkus

Mindaugas Šimkus portretas
Nuvažiavom vasario 16 dieną 17 h, tai sako bilietus pirkit. Sakau nemokama iki sutemų šiandien gi. Pardavėja - jau sutemo. Porelę prieš mus lygiai taip pat "prastūmė". Na ką - pasivažinėjom bent jau iki parko :D Bet šitaip klaidinti žmones visgi labai negražu.... :(
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių