Quantcast

Europarlamentaras P. Auštrevičius Vilniuje atidarė naują biurą

Pirmadienį Vilniuje, J. Tumo-Vaižganto g. 5., atidarytas naujasis Europos Parlamento nario liberalo Petro Auštrevičiaus biuras.

P. Auštrevičius savo antrąją kadenciją Europos Parlamente dirbs trečioje pagal dydį politinėje grupėje – Europos liberalų ir demokratų frakcijoje „Atnaujinti Europą“.

„Mano tikslas ir toliau išlieka tas pats – kasdien dirbti vardan europietiškos Lietuvos, vardan laisvės ir liberalios demokratijos. Tai reiškia ne tik Lietuvos interesų gynimą, bet ir vieningos bei veiksnios Europos Sąjungos išlaikymą, mums svarbiausių klausimų įtraukimą į Europos Sąjungos politinę darbotvarkę. Tikiuosi, kad Lietuvos Vyriausybė ir aukščiausias pareigas einantys Lietuvos politikai padės siekti šių strateginių tikslų“, – sako Europos liberalų ir demokratų frakcijos „Atnaujinti Europą“ narys europarlamentaras P. Auštrevičius.

P. Auštrevičius pabrėžia, kad Europos Sąjungai išgyvenant dinamišką pokyčių ir išbandymų laikotarpį liberalų balsas bus girdimas geriau nei bet kada anksčiau. „Liberalų šios kadencijos Europos Parlamente yra 108 vietoj anksčiau buvusių 69, todėl liberalus balsas tikrai bus ryškus ir girdimas. Smarkiai išaugusi liberalų ir demokratų frakcija šiame Europos Parlamente atneš dar daugiau naudingų ir pažangių sprendimų Lietuvai bei visiems europiečiams“, – sako P. Auštrevičius.

P. Auštrevičius šią kadenciją bus Europos Parlamento Užsienio reikalų komiteto, Saugumo ir gynybos pakomitečio, Transporto ir turizmo komiteto pavaduojantys, Žmogaus teisių pakomitečio pavaduojantysis narys.

Europarlamentaro P. Auštrevičiaus politinė komanda: P. Auštrevičiaus biuro Briuselyje patarėjos Dovilė Šukytė ir Ieva Sinkevičiūtė, P. Auštrevičiaus biuro Vilniuje padėjėjos Laura Tatarėlytė ir Jūratė Levickienė.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o

o portretas
ka parinksi darbui gal negriukus ?.....

Ką gi

Ką gi portretas
naujos pareigos, nauja žmona, naujas vaikas, tai ir naujas biuras....

Tiriantis

Tiriantis portretas
Cia tas, kur sake, kad Lietuvai truksta maziausiai 60 tukstanciu juoduku?! Kas juos renka???
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių