Quantcast

Emocinga: Lana Del Rey Lietuvos publiką išvarė iš proto

Antradienio vakarą Lietuvos publikai koncertą surengė pirmą kartą mūsų šalyje viešinti, visą pasaulį stipriu ir savitu vokalu užkariavusi amerikietė Lana Del Rey.

Kol susirinkusi tūkstantinė minia Vilniaus „Siemens“ arenoje laukė savo numylėtinės, jai koncertavo viena žymiausių lietuvių grupių „Golden Parazyth“. Vyrukams paliekant sceną ir atsisveikinant ištarus, kad netrukus joje pasirodys Lana Del Rey, minia pašėlo.

Išskirtinio balso savininkė, hitų „Video Games“, „Blue Jeans“, „Born to Die“ atlikėja Lana Del Rey, kurios tikrasis vardas Elizabeth Grant, šviesų nutviekstoje ir dekoracijomis puoštoje scenoje pasirodė vilkinti trumpą žalią suknutę.

Atlikusi pirmą dainą ji tarė; „Dieve, negaliu patikėti, kad čia tiek daug žmonių. Labai gera čia būti. Ačiū jums, kad atėjote.“

Amerikiečių dainininkė per visą koncertą džiaugėsi puikia atmosfera, o publika šėlo ovacijomis šlovindami savo dievaitę ir kartu su ja dainavo.

Lanai Del Rey atlikus dar keletą dainų, į sceną įskriejo gerbėjo nupieštas atlikėjos portretas, pliušinis žaislas ir dar keletas salės priekyje įsilinksminusių ištikimiausių gerbėjų dovanų. Vakaro herojė nuolat džiaugėsi publika ir graudinosi nuo jos ovacijų.

„Jūs vėl priversite mane verkti“, - sakė Lana Del Rey.

Ji išreiškė viltį būtinai čia vieną dieną grįžti. „Tikiuosi, netruks prabėgti laikas, kai vėl susitiksim“, - graudulingu balsu su gerbėjais bendravo atlkėja.

Praėjus daugiau kaip valandai nuo koncerto pradžios ji nulipo nuo scenos pas gerbėjus ir tiesiogine to žodžio prasme išvarė juos iš proto. Klykė bei verkė ne tik merginos, bet ir vaikinai. Atlikėja su jais fotografavosi, dalijo jiems autografus ir dovanojo bučinius.

„Esu be galo laiminga! - emocijų po koncerto neslėpė 17-metė vilnietė Rugilė. - Ji tikrai yra mano dievaitė, patinka jos muzika, dainos, balsas. Norėjosi ilgesnio koncerto, bet ta beveik pusantros valandos buvo tiesiog nuostabi. Bilietą į koncertą gavau gimtadienio proga, taigi galiu sakyti, kad tai viena geriausių dovanų iki šiol.“

Lanos Del Rey koncertas Vilniaus „Siemens“ arenoje įtrauktas į pasaulines atlikėjos gastroles „Born to Die“, per kurias ji pristato to paties pavadinimo milžiniškos sėkmės sulaukusį savo albumą. 2012 m. sausį išleistas albumas jau parduotas daugiau kaip 2,8 mln. kopijų tiražu ir vadinamas vienu sėkmingiausių šių metu albumu.

Lanos Del Rey 2013 m. koncertinio turo sąraše – pasirodymai Vokietijoje, Didžiojoje Britanijoje, Airijoje, Švedijoje, Danijoje, Prancūzijoje, Olandijoje, Belgijoje, Norvegijoje, Rusijoje, Ukrainoje ir kt.

Ji išgarsėjo 2011 m., kai pasaulis išgirdo hitu tapusią dainą „Video Games“. Jaunoji atlikėja per savo dar gana trumpą karjerą jau spėjo susižerti ne vieną svarų apdovanojimą. Didžiulį populiarumą įrodo ir faktas, kad bilietai į atlikėjos koncertą Paryžiuje buvo išpirkti vos per pusantros minutės.

kalbant ne tik apie muziką, 2012 m. pradžioje Lana Del Rey pasirašė kontraktą su viena garsiausių pasaulio modelių agentūrų „Next Model Management“ ir tapo garsaus drabužių tinklo „H&M“ bei prabangaus sportinio automobilio „Jaguar F-Type“ reklamos veidu. O praėjusių metų rugsėjį vykusiuose populiariausio pasaulyje vyrams skirto žurnalo „GQ“ apdovanojimuose Lana Del Rey buvo išrinkta „Metų moterimi“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

koks skirtumas

koks skirtumas portretas
keliais tūkstančiais bepročių daugiau ar mažiau. Gaila tik Vilniaus, jį dabar siaubia bepročių minia.

tfu

tfu portretas
vel nepilnameciai klykavo ir alkoholi vartojo, negerai....

Tikrai

Tikrai portretas
Negerai be proto-sunku,bausti ja reik.
VISI KOMENTARAI 4

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių