Quantcast

Ekskursijos po Vilnių: nauji ir pamėgti maršrutai

Vilniaus turizmo informacijos centras, kaip ir kiekvieną mėnesį, kviečia vilniečius bei miesto svečius dalyvauti pamėgtose teminėse ekskursijose po gražiausias senamiesčio vietas, išmėginti naujus maršrutus.
    
Gegužės 9 d. 11 val. ekskursijos „Kreivosios pilies beieškant“ metu kopsite į Vilniaus kalvas, sužinosite, kur yra Gedimino kapo ar Stalo kalnas, kur palaidotas vengrų didikas, Lietuvos politinis ir karinis veikėjas Bekešas Kasparas.
    
Gegužės 16 d. 12 val. pasirinkę ekskursiją „Meniškasis ir romantiškasis Vilnius“, keliausite miesto gatvelėmis, skverais ir aikštėmis, kuriose dvelkia meniškoji miesto dvasia, atrasite romantiškiausius Vilniaus kampelius, pažinsite „kitokį“ Vilnių.
    
Gegužės 23 d. 11 val. pasivaikščiojimo po Panerių kalvyną metu pamatysite senojo Vilnius – Kaunas kelio atkarpą, sužinosite kur vyko kautynės tarp caro kariuomenės ir lietuvių bei lenkų sukilėlių. Išgirsite pasakojimus apie Panerių Jėzaus Nukryžiuotojo baroko stiliaus koplyčią bei Aukštųjų Panerių memorialą.
    
Gegužės 30 d. 12 val. praskleisti požeminio Vilniaus paslaptis ir susipažinti su šiuo pasauliu padės ekskursija „Vilniaus požemiai“, kurios metu išvysite miesto požemius, menančius senuosius amžius.
   
 Registracija į temines ekskursijas tel.  (8... darbo dienomis nuo 9 iki 18 val., savaitgaliais – nuo 10 iki 16 val.
    
Tai puiki proga susipažinti ne tik su senamiesčio kultūriniais ir istoriniais objektais, bet pažvelgti ir į žaliąsias Vilniaus erdves.


Šiame straipsnyje: ekskursijaVilnius

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių