Quantcast

Durys atsivėrė: kokios nuotaikos Vilniaus prekybos centruose?

  • Teksto dydis:

Prekybos centre „Ozas“ pagaliau atidarymo nuotaikos. Atidarytos beveik visos parduotuvės, ne tik tos, kurios turėjo išėjimą į lauką, praneša LNK žinių tarnyba.

Prekybos centre didelių susibūrimų nėra, bet žmonių nuotaikos yra geros. Visi tvarkingai vaikšto su kaukėmis, laikosi atstumų.

„Laukiau, kad galėčiau pasimatuoti. Negaliu pirkti internetu, ne viskas tinka. Gavau viską, ko reikėjo. Ir nuolaidų yra, ir žmonių ne tiek daug, kiek tikėjausi.

Atvažiavau iš pat ryto, kad būtų ramiau“, – pasakojo su pirkinių krepšiais iš parduotuvės išėjusi jauna moteris.

Ji prisipažino, kad labai laukė atsidarančių parduotuvių. Moteris mano, kad rudenį jos gali būti vėl uždarytos.

„Pirmas prekybos centras, į kurį atvažiavome. Viskas čia ramu. Tikėjomės, kad bus eilės. Turbūt žmonės dar darbe, tikėtina, kad vakare pirkėjų bus daugiau“, – sakė užkalbintas vyras.

Prekybos centre beveik nuolat dezinfekuojami paviršiai.

Užkalbinta batų parduotuvės pardavėja sakė, kad šiandien labai didelė šventė, labai laukta.

„Laukiame klientų, nusiteikę dirbti, esame apsirūpinę apsaugos priemonėmis. Žmonės batus mėgsta gyvai pasimatuoti“, – įspūdžiais dalijosi pardavėja.

„Labai džiaugiuosi, kad pagaliau atsidarėme“, – šypsojosi kita darbuotoja.

„Linksma sugrįžti į darbą. Ruošėmės tam, tvarkėmės, gavome naujų prekių, pavalėme lentynas. Vieną pirkėją jau turėjome“, – pasakojo pardavėja Jolita.

„Atsidarėme po keturių mėnesių pertraukos. Labai džiaugiamės, klientų turime ir viskas puiku“, – optimistiškai kalbėjo pardavėja Valerija.

Įspūdžiais pasidalijo ir prekybos centro „Ozas“ direktorė Inga Navickaitė: „Atsakingas momentas. Visi labai atsakingai žiūri į saugumo reikalavimus. Ir nuomininkai, ir jų darbuotojai klausia, teiraujasi visų priemonių, ką jie turi užtikrinti iš savo pusės. Visi labai išsiilgę darbo.

Žmonės buvo pavargę nuo karantino. Kol kas žmonių srautas yra du kartus mažesnis, negu galima pagal Vyriausybės sprendimus. Mes stebime ir kontroliuojame žmonių srautą nuolat. Kol kas reguliuoti žmonių srautą poreikio nėra.

Tačiau artėjant vakarui gali tekti tai daryti, kad galėtume užtikrinti saugumo reikalavimus. Esame padidinę apsaugos darbuotojų skaičių, tad reguliavimui esame pasiruošę.

Prekybos centre dirba kraujo laboratorijos specialistai. Su jais sutarta, kad padės pasiruošti atidarymui, testuos, užtikrins reguliarų testavimą tiems nuomininkams, kurie norės reguliariai testuoti savo darbuotojus. Šiandien visi darbuotojai buvo testuoti, sergančių nerasta“.

Pasak direktorės, dėl to, kad nebus galima dirbti savaitgaliais, apyvarta bus apie 30 proc. mažesnė.

 



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ekonomistas

Ekonomistas portretas
Labai žmonės laukė skudurų nusipirkti ir sulaukė!!! Tik atsargiai matuotis reikia nes bacilos knibždėti knibžda!!!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių