Pereiti į pagrindinį turinį

Dovana vilniečiams - nemokamos šokių pamokos net 3 savaites

2009-08-24 15:41
Dovana vilniečiams - nemokamos šokių pamokos net 3 savaites
Dovana vilniečiams - nemokamos šokių pamokos net 3 savaites / Organizatorių nuotr.

Klubas „Šokiai.lt“ skelbia visuomeninę akciją „Šokantis Vilnius“, kurios metu visą mėnesį kiekvieną penktadienį nuo rugpjūčio 28 d. iki rugsėjo 18 d. sostinės gyventojai kviečiami į nemokamas šokių pamokas.

Akcijos tikslas - suteikti galimybę kiekvienam atrasti šokio malonumą ir sunkmečiu neužsidaryti aklinai namuose, o džiaugtis gyvenimu. Kiekvieną penktadienį visi kviečiami į klubo „Šokiai.lt“ filialus J.Basanavičiaus bei Žirmūnų gatvėse. Be skirtingų kultūrų ir šalių šokių bus pristatoma naujovė Lietuvoje - šokis haslas (angl. hustle).

Į pamokų tvarkaraštį yra įtraukti jau daugelio išbandyti ir pamėgti kursai - pramoginių bei solo latino šokių pamokos. Šokių mokytojai merginas ir moteris kviečia apsilankyti specialiai joms sukurtoje girls only programoje. Tai alternatyva solo latino šokių pamokoms. Girls only - patrauklioms, pasitikinčioms savimi merginoms ir moterims arba toms, kurios nori tokios būti.

Mažiesiems vilniečiams (5-8 metų) kartu su tėveliais siūloma užsukti į vaikų šokių akademiją. Šią sritį klube „Šokiai.lt“ kuruos du nusipelnę sporto treneriai Olga Gunko ir Juozas Aleksandravičius. O suaugusius mokys profesionalūs šokių mokytojai bei TV3 projekto „Šok su manimi“ dalyviai.

Lankantiems nemokamas šokių pamokas akcijos organizatoriai turi paruošę staigmenų ir vertingų prizų. Tiems, kurie į pamokas atsives daugiausia draugų, bus įteikti 100-600 Lt vertės dovanų čekiai tolimesnėms šokių pamokoms, o visi kiti dalyvaus loterijoje, kurioje galės laimėti kvietimus į didįjį akcijos finalą - triukšmingą vakarėlį Pramogų Banke rugsėjo 25 d.

Klubas „Šokiai.lt“ akciją „Šokantis Vilnius“ miestiečiams dovanoja jau trečią kartą - pirmosios nemokamos šokių pamokos, trukusios savaitę ir susilaukusios didelio žmonių susidomėjimo, vyko prieš trejus metus, o šių metų vasario mėnesio „Šokantis Vilnius“ sulaukė kelis kartus didesnio šokio fanų antplūdžio ir daugeliui jų paliko malonius prisiminimus.