Pereiti į pagrindinį turinį

Dosnumas ar triukas: vejos prižiūrėtojui - įspūdinga alga

2013-05-02 20:43
Dosnumas ar triukas: vejos prižiūrėtojui - įspūdinga alga
Dosnumas ar triukas: vejos prižiūrėtojui - įspūdinga alga / T. Lukšio/BFL nuotr.

Šią savaitę internautų dėmesį patraukė viename darbuotojų paieškos portalų pasirodęs skelbimas, siūlantis 3000 litų „į rankas“ atlyginimą už trijų savaičių Vilniaus Lukiškių aikštės vejos priežiūrą. Dar labiau intriguoja tai, kad augančios žolės priežiūrai bus naudojama žoliapjovė robotas, iš esmės visą darbą atliekanti pati.

„Pasikviesk draugų, pasiimk kavos ir per tris savaites smagiai užsidirbk 3000 litų puikioms vasaros atostogoms“, - skelbiama pasiūlyme.

Vieninteliai skelbime nurodomi reikalavimai pretenduojantiems į darbo vietą -  atsakingumas, gebėjimas džiaugtis gyvenimu, bendrauti su žmonėmis, aktyvus naudojimasis socialiniais tinklais, domėjimasis naujausiomis technologijomis.

Anot vejos priežiūros specialistų, skelbime minimas robotas vejapjovė esą beveik visiškai nereikalauja žmogaus priežiūros, todėl pagal šį darbo skelbimą dirbsiantis žmogus atlygį gaus tiesiog už buvimą gryname ore.

Patogiu šezlongu ir grotuve skambančia muzika skelbime vilioja ir smagiausią vasaros darbą siūlo aplinkos priežiūros technikos įmonė kartu su Vilniaus miesto savivaldybe.  Panašūs projektai jau sulaukė didelio pasisekimo kitose Europos šalyse.  Savo gyvenimo aprašymus kandidatai į darbo vietą kviečiami siųsti iki gegužės 6 dienos elektroninio pašto adresu [email protected], o darbą pradėti planuojama jau nuo gegužės 13 d.