Quantcast

Dingusi elektra sutrikdė trijų Vilniaus teismų darbą

Pirmadienio rytą, Vilniuje, Laisvės pr. 79A, kur įsikūrę Vilniaus 1-asis, 2- asis ir 3-iasis apylinkių teismai, dingo elektra. Dėl šios priežasties maždaug apie valandą teismų darbas iš dalies buvo paralyžuotas.

Šis pastatas, ankčiau, buvo statomas kalėjimui, todėl daugelyje nedidelių kabinetų net nėra langų, pro kuriuos galėtų patekti dienos šviesa.

Apie valandą tamsu buvo teismo koridoriuose, daugelyje posėdžių salių, kai kuriuose kabinetuose. Neveikė internetas, dingus elektrai, liftuose liko įstrigę keli žmonės.

Teismų darbuotojai spėliojo, kad elektra teismams galėjo būti išjungta už skolas, tačiau vėliau paaiškėjo, jog tai būta techninio gedimo.

Pasak bendrovės „Rytų skirstomieji tinklai“ (RST) atstovės ryšiams su žiniasklaida Editos Sirutienės, elektra pastate dingo 8.12 val įvykus trumpalaikiam gedimui Ukmergės gatvėje esančiame vidutinės įtampos kabelyje.

Gedimas buvo pašalintas per valandą ir teismai galėjo pradėti normaliai dirbti.

„Incidento priežastis kol kas nėra tiksliai žinoma, bet RST specialistai prisimena, kad anksčiau panašių gedimų pasitaikydavo dėl vykdomų statybų, kai teritorijoje pradėdavo kasinėti žemę“, - sakė E.Sirutienė.


Šiame straipsnyje: Vilnius teismai elektra

NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių