Quantcast

Didžiausios „Maximos“ atidarymą Vilniuje vainikuos fejerverkų šou

  • Teksto dydis:

Didžiausios ir moderniausios „Maximos“ parduotuvės Baltijos šalyse, išskirtinai paženklintos „Maxima XXXX“ pavadinimu, atidarymą Vilniuje balandžio 11-ąją vainikuos įspūdingas reginys – fejerverkų šou „MaxiFejerija“. Nuo 21.30 val. šventiniais fejerverkais virš Vilniaus prekybos ir pramogų centro „Akropolis“ kviečiami pasigrožėti visi norintys.

Iki didžiojo parduotuvės atidarymo likus mažiau nei savaitei, lietuviškas prekybos tinklas praneša, jog fejerverkų šou šalia Vilniaus prekybos ir pramogų centro „Akropolis“ vyks nuo 21.30 iki 22 val. Jis taps finaliniu parduotuvės atidarymo akcentu. Renginys nemokamas, tad pasigrožėti apie pusvalandį truksiančia fejerverkų fiesta kviečiami visi norintys.

Parduotuvė duris atvers jau balandžio 11 d. 12 val. Tądien klientų lauks ypatinga atidarymo šventei skirta programa. Savo pasirodymą dovanos iliuzionistas Mantas Wizard. Fizikai „N2“ pristatys „Maisto magijos“ šou. Žurnalistas Orijus Gasanovas dalinsis pasakojimais apie įdomiausius prekybos centrus pasaulyje. Čia pat parduotuvėje tėveliai ir jų mažyliai galės pasisvečiuoti laidoje „Mamyčių klubas“ su Indre Kavaliauskaite. O keliautojai Vytaras Radzevčius ir Martynas Starkus ne tik stebins įspūdžiais iš svečių šalių virtuvių, bet ieškos ir apdovanos daugiausiai apie maistą išmanančiuosius.

Tos pačios dienos vakarą, 19 val., savo dainas klientams skirs atlikėja Monique, 20 val. – šventinis Justino Jaručio koncertas.

Visą savaitę nuo balandžio 11 d. parduotuvės klientų taip pat lauks daugybė kitų atrakcijų bei gardžių degustacijų.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Ir

Ir portretas
Visas butas dreba, noriu miegot!!!

Kaetana Numavičė Laisvoji Rinka

Kaetana Numavičė Laisvoji Rinka portretas
Chalopų šventė ! Ir visas "elitaz" linksmintojų gretose. Pinigai nekvepia. O kodėl fejefverkas nemokamas ?! Reikėjo visus vilniečius, išskirus visiškai akkus, apmokestinti. Vilnius pavirto į didelį didelį kaimą.

klausimas

klausimas portretas
koks adresas.
VISI KOMENTARAI 3

Galerijos

Daugiau straipsnių