Quantcast

„Depeche Mode“ į Vilnių neatvyks

Legendinė britų muzikos grupė „Depeche Mode“ nerado galimybės perkelti anksčiau neįvykusių koncertų ir galutinai atšaukė aštuonis pasirodymus Rytų Europoje. Šios grupės koncertas neįvyks ir Vilniuje.

Milijonus gerbėjų visame pasaulyje turinčio kolektyvo atstovai tvirtino, kad koncertai atšaukiami dėl vokalisto Dave'o Gahano ligos. Gegužės 12 d., prieš pat pasirodymą Atėnuose, „Depeche Mode“ lyderį ištiko ūmus gastroenterito (virškinamojo trakto infekcijos) priepuolis.

„Su giliu liūdesiu turime pranešti, kad „Depeche Mode“ koncertas Vilniuje neįvyks. Grupės atstovai patvirtino, kad nepavyko perkelti visų stadionuose turėjusių vykti koncertų, todėl šį kartą į Lietuvą, kaip ir į daugelį kitų šalių, „Depeche Mode“ neatvyks“, - pirmadienį pranešė bendrovės „Makroconcert Lietuva“ direktorius Vaidas Zdancevičius.

„Depeche Mode“ atstovų teigimu, iš 12 nukeltų koncertų kitam laikui perkelti pavyko tik keturis. Grupė nusprendė atšaukti koncertus Atėnuose, Stambule, Bukarešte, Sofijoje, Belgrade, Varšuvoje, Rygoje ir Vilniuje. „Depeche Mode“ ketina surengti keturis nukeltus koncertus Zagrebe, Londone ir Diuseldorfe, tačiau kol kas nepraneša kada jie įvyks.

Koncerto organizatoriai teigia, kad bilietus į atšauktą „Depeche Mode“ koncertą Vilniuje bus galima grąžinti nuo liepos 1 d. „Forum Palace“ kasoje, darbo dienomis nuo 16 val. iki 20 val. ir šeštadieniais nuo 12 val. iki 16 val.

Vėliau bilietus bus galima grąžinti ir kitose kasose. Bilietų grąžinimas bus neribotas, todėl bilietai bus priimami tiek laiko, kiek prireiks siekiant atsiskaityti su visais žiūrovais.

Beveik 30 metų aktyviai muzikuojantis kolektyvas „Depeche Mode“ pasaulyje pardavė daugiau nei 100 mln. albumų ir singlų.


Šiame straipsnyje: depeche modeDave'as Gahanas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių