Quantcast

Dėl rekonstrukcijos – laikini pokyčiai Žirmūnų ir Kareivių gatvių sankryžoje

  • Teksto dydis:

Vykdant paviršinių nuotekų kolektoriaus rekonstravimo ir valymo įrenginių statybos darbus, balandžio 23 – gegužės 8 dienomis Žirmūnų ir Kareivių gatvių sankryžos viduryje bus atitverta laikina darbo salelė: lietaus nuotekų srautai iš senojo tinklo bus perjungiami į naują magistralinį paviršinių nuotekų kolektorių. Darbų metu galios eismo ribojimai, praneša Vilniaus miesto savivaldybė.

Siekiant sudaryti kuo mažiau trikdžių eismo dalyviams, nuo penktadienio, balandžio 23 d., Verkių ir Kareivių gatvių sankryžoje ir toliau bus galima važiuoti visomis kryptimis kaip ir iki šiol, tačiau dėl kasimo darbų eismo juostos bus susiaurintos, nežymiai pakis jų trajektorija.

Laikinus pokyčius pajus eismo dalyviai, važiuojantys Žirmūnų gatve nuo Šiaurės miestelio pusės link Kareivių gatvės sankryžos, kur laikinai į vieną bus sujungtos dvi eismo judėjimo juostos. Šia juosta bus galima važiuoti Žirmūnų gatve tiesiai arba sukti dešinėn į Kareivių gatvę ir važiuoti link Valakampių tilto.

Vairuotojų prašoma sekti informacines nuorodas, vadovautis kelio ženklais.

Magistralinio paviršinių nuotekų tinklo rekonstrukcija Žirmūnų ir Kareivių gatvių sankryžoje yra miestui itin reikšmingo Verkių ir Kareivių gatvių lietaus nuotekynės rekonstrukcijos projekto dalis. Įgyvendinus projektą, bus išspręstos dvi opios Verkių bei Kareivių gatvių ir aplink jas esančių teritorijų problemos: užtvindymas per liūtis ir paviršinių lietaus nuotekų valymas.

Verkių ir Kareivių gatvių lietaus nuotekynės rekonstrukcija yra regioninės svarbos projekto „Paviršinių nuotekų sistemų tvarkymas Vilniaus mieste“, finansuojamo ES sanglaudos fondų, Vilniaus miesto savivaldybės ir bendrovės „Grinda“ lėšomis, dalis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

nesupratau

nesupratau portretas
Jei čia ne asociatyvi nuotrauka, tai kodėl "fūra" lenkiškais numeriais? Lygtai gi "Wavin Baltic" Vilniuje anksčiau gamino didelio skersmens nuotekų vamzdžius?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių