Pereiti į pagrindinį turinį

„Be2gether“ organizatoriai įspėja dėl bilietų perpardavinėjimo

2009-06-10 19:30
„Be2gether“ organizatoriai įspėja dėl bilietų perpardavinėjimo
„Be2gether“ organizatoriai įspėja dėl bilietų perpardavinėjimo / Roko Medonio nuotr.

 

Festivalio „Be2gether”, jau birželio 12-14 dienomis vyksiančio prie Norviliškių pilies, organizatoriai įspėja nepasikliauti bilietų perpardavinėtojais. Šiemet, ypač suaktyvėjus nelegaliai bilietų prekybai, smarkiai padaugėjo ir netikrų bilietų pardavimų.

„Be2gether” rengėjai teigia, kad praėjusiais metais į festivalį taip pat bandė patekti nemažai žmonių, turinčių kopijuotus kvietimus arba bilietus. Todėl Norviliškėse šiais metais bus dar labiau sustiprintas bilietų tikrinimas, o ketinantinantiems atvykti į festivalį patariama bilietus įsigyti iš oficialių bilietų platintojų.

Renginių organizatoriai atkreipia dėmesį, kad nutinka ir taip, kad pats asmuo net nežino, jog paduoda tikrinimui falsifikuotą bilietą.

„Įspėjame renginių lankytojus, kad jokiu būdu nesusigundytų perpardavinėtojų siūlomais bilietais, ypač elektroniniais. Elektroninius bilietus galima įsigyti tik iš oficialaus bilietų platintojo, o elektroninius kvietimus tik iš renginio organizatorių“, - teigia bendrovės „Tiketa“ generalinis direktorius Vytautas Kernagis.

Bilietai visoms trims dienoms šiuo metu kainuoja 160 litų, vienai dienai - 95 litus. Birželio 6 d. bilietai brangs.