Quantcast

A.Zuokas pravardžuoja buvusį bendražygį

Vilniaus meras Artūras Zuokas socialiniame tinkle "Facebook" buvusį savo pavaldinį Stanislovą Šriūbėną, kuris rūpinosi Gedimino prospekto renovacijos klausimais, išvadino pūstažandžiu šriubuku.

"Šis mažas pūstažandis šriubukas daug žalos Vilniui padarė. Kodėl dabar? Todėl, kad tik po tam tikro laiko išlindo brokas Gedimino prospekte. Nors praeitoje taryboje tai jau buvo pastebėta ir buvo galima reikalauti garantijų, bet tas pats veikėjas, būdamas vicemeru, viską blokavo", – taip į savo paskyros lankytojo klausimą apie prospekto trinkelių skandalą atsakė meras A.Zuokas.

Toks mero pareiškimas itin nustebino buvusį miesto vicemerą Vidmantą Martikonį. Buvęs politikas dienraščiui sakė ir šiandien puikiai prisimenantis, kad visus dokumentus S.Šriūbėnas pasirašė tik A.Zuoko lieptas.

"Jis buvo jei ne pats ištikimiausias A.Zuoko žmogus, tai vienas iš kokių penkių ištikimiausių. Tokiais pasakymais jis tik parodo, kad visiškai negerbia žmonių, kad jokių mieste priimamų sprendimų nevertina rimtai. Aš puikiai pamenu, kad tik A.Zuokui pasakius viskas buvo daroma, pats S.Šriūbėnas nieko nėra pasirašęs be mero žinios. Todėl dabar aiškinti, kad aš esu geras, o jis blogas, tai visiškas sąžinės neturėjimas", – dėstė V.Martikonis.

Jis taip pat pridūrė, kad negražiai išvadintas S.Šriūbėnas taip pat turėtų ką pasakyti teisme, jei to prireiktų.

"Net neabejoju, kad jis turi išlaikęs gana nemažai svarbių dokumentų. Jei Zuokas taip kalbės, gali skaudžiai nudegti", – užsiminė pašnekovas.

Su S.Šriūbėnu vakar "Vilniaus dienai" nepavyko susisiekti.



NAUJAUSI KOMENTARAI

SUSIJĘ STRAIPSNIAI

Galerijos

Daugiau straipsnių