Quantcast

A.Zuokas išsigando negražių savo žodžių apie S.Šriūbėną

Buvusį savo pavaduotoją Stanislovą Šriūbėną mažu pūstažandžiu šriubuku išvadinęs Vilniaus meras Artūras Zuokas netrukus pats išsigando šių savo žodžių.

Praėjusią savaitę portalas diena.lt rašė apie tai, kaip sostinės savivaldybės vadovas dėl nekokybiškos Gedimino prospekto rekonstrukcijos socialiniame tinkle „Facebook“ apkaltino buvusį savo pavaduotoją S.Šriūbėną ir jį dar neskoningai pravardžiavo.

Praėjus kelioms dienoms meras vis dėlto suprato pasikarščiavęs ir savo žodžius ištrynė.

„Šis mažas pūstažandis ,,šriubukas'' daug žalos Vilniui padarė. Kodėl dabar? Todėl, kad tik po tam tikro laiko išlindo brokas Gedimino pr. Nors praeitoje Taryboje tai jau buvo pastebėta ir buvo galima reikalauti garantijų, bet tas pats veikėjas, būdamas vicemeru, viską blokavo“, - taip į savo paskyros lankytojo klausimą apie prospekto trinkelių skandalą praėjusią savaitę buvo atsakęs meras A.Zuokas, tačiau  vėliau įrašą panaikino.

Ištrinti savo komentarą merą greičiausiai pastūmėjo ir tai, kad kartu su abiem politikais tuo metu savivaldybėje dirbę žmonės vienas po kito išgirdę prasivardžiavimus prisiminė, kad būtent mero A.Zuoko lieptas S.Šriūbėnas dėjo parašus po dokumentas. Anot jų, būtent A.Zuokas buvo atsakingas už visus savivaldybėje priimtus sprendimus.

Maža to, dėl tokių mero pareiškimų užsirūstinęs S.Šriūbėnas trečiadienį rengia spaudos konferenciją, kurioje aiškins, kad dėl Gedimino prospekto rekonstrukcijos visus sprendimus priiminėjo A. Zuokas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

aha

aha portretas
Utiutiutiu... išsigandai, Zuokai?

ar

ar portretas
abonenta istiko amnezija ir jis uzmirso, kad Gedimino prospekto rekonstrukcija buvo jo paties iskelta ir ivykdyta ideja, palydeta be galo graziais pazadais. O rezultatas deja tera abonentinis. Jis moka graziai suokti, bet vistiek Vilnieciai stebina, kai jau ne pirma karta per rinkimus sugeba uzlipti ant to paties abonentinio greblio.

Vilnietis

Vilnietis portretas
Ne pirmą kartą abonentas išsigąsta savo žodžių ir pažadų. Tik šį kartą teks jam užtai sumokėti. Abonentas viso gero gali pasakyti Vilniaus m. savivaldybės mero kėdei ir kabinetui. Užteks jau žmones užgaulioti ir tyčiotis iš jų.
VISI KOMENTARAI 7

Galerijos

Daugiau straipsnių