Quantcast

A.Zuokas apie būsimą dviračių nuomą: mes esame suvaržyti

Vilniaus meras Artūras Zuokas prieš porą mėnesių pranešė apie mieste greitai, galbūt jau vasaros pabaigoje, atsirasiančius dviračių nuomos punktus. Maža to, politikas aiškino, kad miestui tai nekainuos nė cento – būsimas investuotojas, mainais už lauko reklamos plotus, nuomos punktus esą įrengs nemokamai.

Tačiau lig šiol iš vietos taip ir nepajudėta: nuomos konkurso sąlygos ruošiamos, o kada jis galėtų būti skelbiamas – taip pat neaišku. A.Zuokas teisinasi, kad savivaldybei kliudo kitos valstybės institucijos.

„Yra tam tikri ginčai tarp valstybės institucijų. Lietuvoje norint kažką  greitai ir efektyviai padaryti nėra paprasta. Savivaldos teisės spręsti yra stipriai suvaržytos. Esame priklausomi nuo aiškinimų ir išaiškinimų iš, pavyzdžiui, Konkurencijos tarnybos, kitų institucijų, tai procedūros užtrunka“, -- taip meras aiškino, kodėl būsimo konkurso sąlygos vis dar neparuoštos.

A.Zuokas spėjo, kad viešojo pirkimo konkurso gali būti tvirtinamos jau kitame tarybos posėdyje.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Reda

Reda portretas
Oranžinių dviračių scenarijus kartojasi. Vilniuje daug vagyščių ir Zuokui teks budėti prie jų o išvaiščius pinigus bus galima paduotri vyriausybę į teismą, kad per mažai skiria Vilniaus savivaldybei finansų." Nepakeičiamasis" Zuokas..., kuris atsiranda tik per 100 metų...

zuokas

zuokas portretas
tikras kekšius

Made in Kaunas

Made in Kaunas portretas
Niekaip nesuprantu nu pas mus urodas, o kai sito nenupsauna?
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių