Quantcast

A.Valantiną siūloma skirti Vilniaus apygardos teismo teisėju

Prezidentė Dalia Grybauskaitė buvusį generalinį prokurorą Algimantą Valantiną siūlo skirti Vilniaus apygardos teismo teisėju.

Antradienį šalies vadovė pasirašė dekretą, kuriuo kreipėsi į Teisėjų tarybą patarimo, ar skirti A.Valantiną į šias pareigas.

Šiuo metu buvęs Generalinės prokuratūros vadovas dirba teisėju Vilniaus miesto 2-ajame apylinkės teisme.

A.Valantinas generaliniu prokuroru dirbo nuo 2005 metų lapkričio iki 2010 metų vasario. Iš pareigų jis atsistatydino Lietuvą sukrėtus vadinamajam pedofilijos skandalui, kai parlamentarai išsakė jam priekaištų dėl esą netinkamo darbo.Teisėjo karjerą A.Valantinas pradėjo 1994 metų gruodį Jonavoje. 1999-2000 metais jis dirbo Vilniaus apygardos teisme, vėliau - Vilniaus miesto 2-ajame apylinkės teisme, buvo šio teismo pirmininkas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

neduok

neduok portretas
dieve šitą veidmainį ir .........

Gėda

Gėda portretas
Jei tokį veikėja skiria į tokias pareigas, vadinasi dar ilgai teismų sistema stagnuos ir neaiškios reputacijos veikėjai dar ilgai valdys Lietuvą. Laikas keliauti į užsienį, nes Lietuvoje teisingumui nėra prošvaiščių. Gėda O kur samanėlėbyla? Tturbūt jau kerpėmis ir pelėsiais apaugo. O Prezidentei tai nemotais, įtariu kad savo kėdė svarbiau?

QrU

QrU portretas
tokiu veikeju is vis prie teises reikalu neprileist,net teismo valytoju dirbt nepetikeciau.gal jam reiktu keisti profesija?Galetu butu melioratorium-toliau nuo zmoniu...
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių