Quantcast

Atidedamas parodos apie Valdovų rūmus atidarymas

Šį ketvirtadienį Vilniaus savivaldybėje turėjęs vykti parodos Valdovų rūmams pristatymas nukeliamas į kitą savaitę. Atėję šią galės išgirsti sutrumpintą pristatymo versiją.

Vilniaus miesto savivaldybės tarybos posėdžių salėje jau kabo visi parodos „Praeitis atverta ateičiai. Lietuvos didžiųjų kunigaikščių rūmai ir jų atkūrimas“ eksponatai. Tačiau planuotas parodos pristatymas šį ketvirtadienį 11.30 val. nukeliamas į kitą savaitę, vasario 26 d. Parodai buvo paruošti dešimt stendų, su informacija ir iliustracijomis apie Valdovų rūmus, panašių teritorijų tyrimus, jų rezultatus ir rūmų panaudojimo galimybes.

„Ką tik sužinojau, kad planuotu metu Tarybos salėje vyks posėdis, todėl negalime daryti renginio. Tačiau tiems, kas vis dėlto ateis, parengsiu trumpą pristatymą, jie galės įsigyti daktaro Napaleono Kitkausko knygą „Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės Valdovų rūmai“, - sakė Valdovų rūmų paramos fondo direktorius Edmundas Kulikauskas.

Vasario 26 d. pristatyme taip pat dalyvaus Nacionalinio muziejaus Lietuvos Didžiosios Kunigaikštystės valdovų rūmų direktorius dr. Vydas Dolinskas. Planuojama, kad paroda veiks savaitę.


Šiame straipsnyje: Valdovų rūmai

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių