Quantcast

A. Astrauskaitei leista rengti naują mitingą Vilniuje

  • Teksto dydis:

Pedagogei Astrai Astrauskaitei Vilniaus miesto savivaldybė leido rengti naują mitingą prieš valdžios ribojimus galimybių paso neturintiems gyventojams.

Kvietimas į mitingą rugsėjo 18 dieną Rotušės aikštėje platinamas socialiniuose tinkluose, trečiadienį pranešė LNK Žinios.

A. Astrauskaitė paprašė leidimo mitingui iki 700 žmonių.

„Teisės aktai mus iš tikrųjų įpareigoja suteikti leidimus protesto akcijoms su sąlyga, kad dalyviai laikysis visų reikalavimų“, – sakė sostinės savivaldybės administracijos direktorė Lina Koriznienė.

Teisės aktai mus iš tikrųjų įpareigoja suteikti leidimus protesto akcijoms su sąlyga, kad dalyviai laikysis visų reikalavimų.

Anot jos, mitingo organizatorės paprašyta sutrumpinti renginį nuo 20 val. iki 17 val., kad nebūtų trikdomas įprastas vilniečių gyvenimas.

L. Koriznienės teigimu, savivaldybės sprendimas suderintas su policija.

A. Astrauskaitės rugpjūčio 10 dieną organizuotas mitingas prie Seimo dėl to pačių ribojimų virto riaušėmis. Dabar dėl jų atliekamas ikiteisminis tyrimas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Andrius

Andrius portretas
komjaunuoliai toliau bezda komentaruose, bet džiaugiasi, kad niekas net neketina protestuoti prieš akivaizdų prievartinį tamsiaodžių minių įkurdinimą Lietuvoje, atvetiantį kelią ateityje dar didesiems jų srautams.

Rinkėjas

Rinkėjas portretas
Tą moterėlė pasamdyta, tik labai įdomu, kas už jos stovi.Jeigu klounas Arlauskas, tai netikiu aš juo ir visais, kurie su juo.Tai žmonių grupė ,kurie visai ne dėl visų kovoja ar ruošiasi kažką pakeisti Lietuvoje.Tai žmonės kurie nori patekti i Seimą. Naudojasi galimybių pasų problema,neteisetai per prievartą brukamais skiepais.Taip,problemų Lietuvoje yra ne viena,negalima sakyti kad tik del skiepų ir galimybių pasų yra problema, yra jų ne mažai.Ne vienus metus pūlinys brendo,pagaliau ruošiasi ji susprogdinti.Sėdintys Seime ,sukruskite pagaliau, ne vieną kartą jūs klibina tauta.

))))))+(((((

))))))+((((( portretas
Kas iš to mitingo,argi neaišku, kad Lietuvoje lietuviai virto i gyvulių banda,kuriuos per prievartą nori vakcinuoti,liko tik su ženklinti kaip karvės visus, kurių ausyse atpažinimo zenklai.Galimybių pasai ,tai pažeminimo ženklas, aš jį turiu bet sąmoningai aš juo nesinaudosiu ir neisiu visur kur su juo galima.Kas čia žino ,gali būti ir taip kad su skiepytais žmonėmis bus dar kažkokie bandymai, juos atlikti labai lenggva.Nepatarčiau eiti i koncertus ,masinius kažkokius renginius,Venkite nes neaišku kas gali nutikti.Nes tie kurie skiepinosi galvoja kad neužsikrės,bet tai ne Tiesa.Mano giminės, keturi asmenys ,visi skiepyti susirgo neaišku, ar gripu ar korona.Temperatūra aukštą,nuvykus i polikliniką neatliko testo ,liepė registruotis kovidui 1808 ,žmonės su aukšta tempetatura paleisti namo.Tai Štai kokia medicina ir kokia tvarka.Liko patiems gydytis ir vaistus pasiskirti .Manau pasveiks.Žiūrėkite kad jums taip nenutiktų.
VISI KOMENTARAI 34

Galerijos

Daugiau straipsnių