Quantcast

Artėja nekomercinės muzikos apdovanojimai „A.LT“

Tradiciniais tapusiuose nekomercinės muzikos apdovanojimuose „A.LT“ ketvirtąjį kartą bus įteikti metų albumo, muzikinio vaizdo, geriausio renginio, metų proveržio ir specialusis apdovanojimai.

Šie apdovanojimai, organizuojami nepriklausomų muzikos leidybinių ir prodiuserinių įmonių bei žiniasklaidos, apžvelgia bei įvertina praėjusių metų muzikinius pasiekimus: jaunimo subkultūrų muzikinę įvairovę, geriausias grupes, atlikėjus, renginius ir kitus alternatyvios muzikos propaguotojus.

Kaip ir pernai, renginio metu bus išrinktas ir apdovanotas geriausias metų albumas, metų muzikinis vaizdas, renginys ir metų proveržis, o taip pat atskirų stilių atstovai devyniose kategorijose: metal, rock, punk, electronic, ethno, gothic, hip-hop ir experimental. Išliko ir „Tautos balso“ nominacija, kurios laimėtoją koncerto metu galės išrinkti žiūrovai.

Šiemet neradus tinkamų kandidatų, buvo atsisakyta nominacijos „Metų funk grupė“. Taip pat nuspręsta „Metų albumo“ kategorijoje nominuoti 5 albumus, o kitose kategorijose skelbti tik 3 nominantus.

Roko scenai šiemet atstovaus neseniai naują albumą pristačiusi grupė „IR“, metalui – savitą stilių turintys „Kielwater“, punk scenai – merginų grupė „Zimbabwe“, folkloro – įvairią pasaulio muziką su folkloru jungianti „Atalyja“,  hiphopui – „Projekt Undersky“, Fryk ir DJ Komka, gotikinei muzikai – „Daddy‘s Dolls“ ir kt.

Per praėjusius trejus metus A.LT apdovanojimuose buvo įvertintos tokios grupės ir atlikėjai kaip „Obtest“, „Pieno Lazeriai“, „ Bitės“, „Žalvarinis“, Shmekla & Viper, „Gravel“, Messiah, Dr. Green, „Skylė“, Alina Orlova ir kiti.

VIETA: Lenkų kultūros namai, Naugarduko g. 76, Vilnius.
LAIKAS: kovo  21 d. 18 val.
KAINA: 35 Lt.


Šiame straipsnyje: OrlovaskylėA.LT

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių