Quantcast

Amatų ir menų centre – paroda „Nauja sirena“

Gegužės 27 dieną 18.30 val. Amatų ir menų centras „Nauja sirena“ vilniečius ir miesto svečius kviečia į odos gaminių parodą „Miesto piknikas“, kurioje dailininkės Irena Serapinienė ir Aušrelė Mačiulienė atspindės tradicijų gyvybiškumą, senąsias odos amato tradicijas bandys pritaikyti moderniame pasaulyje.

Renginys vyks ne tik galerijoje, bet ir šalia esančiame Rūdninkų skverelyje – čia šurmuliuos jaunimas, gatvės muzikantai, dailininkai, Kauno technologijos universiteto šokėjų grupė demonstruos kūrinius iš odos. Prie senovinės odos apdirbimo mašinos savo miklumą galės išbandyti kiekvienas, turintis kūrybinių ambicijų ir norintis sau susikurti originalų odinį dirbinį.

Galerija-dirbtuvė „Nauja sirena“ jau treti metai dalyvauja Vilniaus m. savivaldybės dailiųjų amatų, etnografinių verslų ir mugių programoje, yra Vilniaus dailiųjų amatų asociacijos narė. Čia nuolat eksponuojamos parodos, dirbama su neįgaliaisiais, rūpinamasi jaunuomenės užimtumu, švietėjiška veikla. Amatų ir menų centras „Nauja sirena“ aktyviai dalyvauja miesto šventėse, šalies ir tarptautiniuose renginiuose.

Autorių darbai galerijoje-dirbtuvėje „Nauja sirena“ bus eksponuojami dvi savaites.


Šiame straipsnyje: amatų centras

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių