Quantcast

Vilniuje praūžė pirmasis tortų ir pyragų čempionatas Lietuvoje

  • Teksto dydis:

Vakar vakare prekybos ir laisvalaikio centras „Panorama“ pasitiko penktąjį savo gimtadienį, kurio pradžią pažymėjo gardžiausių tortų ir pyragų čempionatas – čia įsikūrę restoranai pristatė specialiai gimtadieniui pagamintus pyragus ir siekė įtikti garbingai komisijai.

Pyragų skonį, pateikimo grožį ir receptūrą drauge su lankytojais vertino profesionalūs virtuvės šefai Ruslan Bolgov ir Marc d'Erceville, TV laidų vedėja Gintarė Gurevičiūtė, dainininkai Ingrida Kazlauskaitė ir Justinas Lapatinskas bei tituluota gražuolė Gabrielė Martirosianaitė.

Pyragų skonį ir grožį vertinusi Ingrida Kazlauskaitė pasakojo, kad šiame čempionate jai didžiausią įspūdį paliko žaisminga dalyvių nuotaika ir linksma atmosfera.

„Daug vaikų, gausybė saldumynų, balionai, šventinė nuotaika ir šypsenos – visa tai man priminė mano pačios vaikystėje švęstus gimtadienius“,– sakė mergina. Ji taip pat patikino, saldumynus valganti kiek norinti ir kada norinti. „Labai džiaugiuosi, kad saldumynai man „neina į kūną“. Todėl leidžiu sau jų valgyti labai daug. O nuo šiol esu dar ir tortų ekspertė“,– šypsojosi Ingrida.

Priešingai nei Ingrida, Gabrielė Martirosianaitė prisipažino, saldumynų vengianti. „Saldumynų nemėgstu, todėl pakviesta dalyvauti tortų čempionate smagiai tryniau rankomis galvodama, kad čempionato dalyviai turės kaip reikiant pasistengti ir ilgai mane įtikinėti, kad jų saldusis kulinarijos šedevras tikrai skanus“,– juokėsi G. Martirosianaitė. „Vis tik likau maloniai nustebinta  – pyragai buvo vienas už kitą ne tik gražesni, bet ir skanesni“,–  sakė mergina.

Gimtadienio vakarą dar labiau pagardino ypatingas gimtadienio svečias Gabrielius Vagelis, šventės proga surengęs muzikinį savo pasirodymą. Sveikindamas prekybos centrą su gimtadieniu, atlikėjas palinkėjo stilingų ir gražių lankytojų ir čia pat pakvietė merginas į savo video klipo filmavimo atranką.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių