Quantcast

Vilniuje – „LRT Opus terasos“ uždarymas su Mesijumi

  • Teksto dydis:

Pirmadienį, rugsėjo 3 d. 18.30 val., menų fabriko „Loftas“ kieme įsikūrusioje „LRT Opus terasoje“ – vasaros sezono uždarymas su Mesijumi. Mesijus – elektroninės muzikos ir avangardinio repo balsas. Jo koncertų metu geriau auga palmės, greičiau gyja žaizdos ir lėtėja senėjimo procesas. Išskirtinio pasirodymo metu skambės geriausios visų albumų dainos.

„LRT Opus terasa“ – vienintelė vasaros terasa vilniečius ir miesto svečius kviečianti į unikalią industrinę aplinką – urbanistinį Naujamiesčio rajoną. Vos vieno kilometro atstumu iki Senamiesčio ir Vilniaus traukinių bei autobusų stoties įsikūrusi terasa vasaros metu metu atgyja ir sužaliuoja. Jau ne pirmus metus „Lofto“ šeimininkai, vadovaudamiesi Vakarų šalyse klestinčia „urban farming“ – sodininkystės mieste – idėja, buvusiai fabrikų teritorijai suteikia naujų, vasariškai gaivių ir žaismingų spalvų.

Šio vakaro įėjimo kaina – vos 5 eurai su „Facebook“ R.S.V.P., kitiems – 8 eurai. Bilietus galima įsigyti internetu arba prie durų. „LRT OPUS terasą“ vilniečiai ir miesto svečiai ras vidiniame menų fabriko „Loftas“ kieme (įėjimas iš Panerių g. 37 pusės, pro prekybos centro „Iris“ vartus).


Šiame straipsnyje: LRT Opus terasaMesijuskoncertas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių