Quantcast

Vilniečiai kviečiami į nemokamas sporto filmų peržiūras

  • Teksto dydis:

Lietuvos tautinis olimpinis komitetas kartu su Vilniaus universitetu kviečia į nemokamas sporto filmų peržiūras.

Filmai Vilniuje bus rodomi MKIC'e (Nacionalinis atviros prieigos mokslinės komunikacijos ir informacijos centre, Saulėtekio al. 5, Konferencijų salėje) originalo kalba su lietuviškais subtitrais. Po kiekvieno filmo lauks įdomios diskusijos su įvairių sričių specialistais ir sportininkais.

Programa:

MCCONKEY

Genialumas – neatskiriamas nuo polėkio? Profesionalaus slidininko ir BASE šuolininko, ekstremalaus sporto inovatoriaus Shane'o McConkey istorija. Artimų draugų ir bendražygių sukurtas filmas apie sportinius, šeimyninius ir kūrybinius šuolius, skrydžius bei kryčius.

Vyks lapkričio 15 d. 18 val.

Diskusiją po filmo moderuos Paulius Ambrazevičius

IN FOOTBALL WE TRUST

Amerikietiškas futbolas – pasirinkimas ar duotybė? Keturi talentingi Solt Leik Sičio polineziečiai žaidėjai aikštėje grumiasi su priešininkais, o už jos ribų, supami artimųjų bei nusikalstamojo pasaulio, – su savimi.

Vyks lapkričio 22 d. 18 val.

Diskusiją po filmo moderuos Paulius Ambrazevičius

WALK ON

Judėti pirmyn, kai dalis kūno save naikina, o pasaulis stigmatizuoja? Pakeitęs vežimėlį vaikštykle, vaikštyklę – ramentais, o ramentus – lazda, ŽIV paveldėjęs vaikinas išsiruošia į 10 kilometrų maratoną „AIDS Walk“ ir savo žygiu įkvepė kitus.

Vyks lapkričio 29 d. 18 val.

Diskusiją po filmo moderuos Aistė Krušinskaitė

Daugiau informacijos: ltok.lt/kinas.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių