Quantcast

Vilniaus „Bix Bare“ - folk muzikos garsai

  • Teksto dydis:

Šį ketvirtadienį Vilniaus BIX baras alsuos folk muzikos garsais – čia koncertą su grupe surengs Šarūnas Petrutis, poetas ir indie/folk muzikos atlikėjas, kuriantis daugiau nei dešimtmetį.
Šarūnas muzikuoja nuo ankstyvos paauglystės – tada jis pradėjo mokytis groti gitara. Po kurio laiko kartu su draugu sukūrė grupę „Seven Disasters“, vėliau mušė būgną pankroko grupėje „Naktinė Pufaika“.

„Kad suvoktum tą bagažą, kurį nešioji su savimi, pirmiausia, reikia tai ištransliuoti lauk. Visa pankroko muzika ir visas išsitaškymas buvo kaip apsivalymas. Vėliau aš leidau sau būti kokiu esu. Tada nukritau nuo laiptų. Pradėjau groti gitara, klausyti Bob’o Dylan’o įrašų ir kitų nuostabių dalykų". – pasakoja Šarūnas.

Savo dainas jis pradėjo kurti gyvendamas Londone. Ten įvyko ir pirmasis jo koncertas, viename miesto universitete. Iš užsienio grįžęs į Lietuvą ir toliau muzikavo, kūrė tekstus naujoms dainoms, koncertavo visoje Lietuvoje įvairiausiuose renginiuose, festivaliuose, daug solinių koncertų turėjo Vilniaus baruose ir klubuose, pasirodydavo studentų šventėse, buvo surengęs koncertą viename Vilniaus knygyne.

Šį pavasarį atlikėjas savo namuose įrašė solinį albumą „Original Recordings“.

„Albumas reikalingas tiek man, tiek klausytojams, kad būtų galima įvertinti pliusus ir minusius bei judėti toliau,“ jo atsiradimą aiškina Šarūnas.

O po albumo pristatymo koncertų Vilniuje ir Kaune iš tiesų prasidėjo naujas etapas. Pastaruoju metu kartu su Šarūnu koncertuose pasirodo ir grupė: būgnininkas Karolis, bosistas Šarūnas ir gitaristas Tadas. Kartu su jais Š. Petručio dainų skambesys pasisuka visai kitu kampu, naujai, tad net ir gerai susipažinę su atlikėjo kūryba klausytojai turėtų nepraleisti progos išgirsti jo kartu su grupe.

Tą padaryti galėsite jau šį ketvirtadienį, lapkričio 21 d., 21 val. Vilniaus bare BIX.



NAUJAUSI KOMENTARAI

バーバリー トレンチコート

バーバリー トレンチコート portretas
バーバリー マフラー 激安,バーバリー(Burberry)の最新アイテムを海外通販!バーバリー(Burberry)の定番から 日本未入荷、入手困難なアイテムを世界のバイヤーからいち早く通販?輸入代行!
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių