Quantcast

Antradienį „Vasaros terasoje“ - Laisvas koncertas

  • Teksto dydis:

Renginio data – rugsėjo 17 d., 18.00.
Renginio vieta – „Vasaros terasa“ Vilniuje (Mokytojų namų kiemelis)

Koncerto tikslas – paminėti Sąjūdžio 25-metį ir 1863 m. sukilimo prieš Rusijos imperiją 150-ąsias metines, sujungiant tris menininkų (bardų, muzikantų, poetų) kartas. Renginys nemokamas, o visi organizatoriai ir atlikėjai prie jo prisideda be atlygio.

Renginio iniciatoriai: Gediminas Storpirštis ir Domantas Razauskas
                                                                                                               
„Esame čia ir dabar, galime laisvai kurti, laisvai nesutikti, turėti pažiūras arba jų neturėti dėl to, kad buvo Sąjūdis. Galime būti cinikais, kritikais, politikais, bedarbiais dėl to, kad buvo Sąjūdis. Galime skaityti, ką norime, mokytis, kur norime, pasilikti arba išvažiuoti dėl to, kad buvo Sąjūdis. Šiemet Sąjūdžiui – 25. Be jokių politikų kalbų, dešinių ir kairių, be pamokslų ir verkšlenimo surengsime atvirą visiems „Laisvą koncertą“. Pabūsime laisvi, kartu su dabar kuriančiais menininkais. Tokie, kokie esame, tokie, kokie norime būt,“ – sakė Domantas Razauskas.

Koncerte  dalyvauja garsiausi Lietuvos menininkai tokie kaip Gediminas Storpirštis, Domantas Razauskas, Andrius Kaniava, Vytautas V. Landsbergis, Jurga Šeduikytė ir Vidas Bareikis, Andrius Kulikauskas,  Neda Malūnavičiūtė, Olegas Ditkovskis, Ainis Storpirštis,  Gediminas Laurinavičius, Vytautas Stankus, Rimvydas Stankevičius, Petras Vyšniauskas, Darius Žvirblis bei kiti žinomi žmonės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių