Quantcast

Sostinėje – unikalaus balso savininko A. Avidan koncertas

  • Teksto dydis:

Unikalaus balso savininkas, pasaulinio hito „Reckoning Song“ atlikėjas Asaf Avidan pasirodys Vilniuje su savo grupe. 

Užsienio žvaigždės koncertas rengiamas rugsėjo 2 d. pačioje sostinės širdyje – Valdovų rūmų Didžiajame kieme, bene nuostabiausioje miesto atviroje erdvėje, kur šiais laikais koncertai gali vykti itin saugiai.

Europinį turą rengiantis atlikėjas sutiko įtraukti ir Lietuvos sostinę į daugiau nei dvidešimt miestų apimančią koncertų seriją šį rudenį, o pavasarį jo lauks dar virš trisdešimt kitų miestų.

A. Avidan – dainininkas, muzikantas, dainų autorius, kilęs iš Izraelio, tačiau koncertuojantis ir gyvenantis ne vienoje šalyje. Karjeros pradžioje 2006–2011 m. jis koncertavo su bendraminčių grupe „Asaf Avidan & the Mojos”, vėliau atlikėjas pradėjo solinę karjerą. 2012 m. kartu su vokiečių didžėjumi Wankelmutu sukurtas remiksas pagal „Asaf Avidan & the Mojos” singlą „Reckoning Song” buvo pervadintas į „One Day” ir užkopė į popmuzikos topų viršūnes visoje Europoje, singlas buvo sertifikuotas kaip auksinis ir platininis.

Milijonus širdžių užkariavusio A. Avidano ypatingo skambesio balsas lyginamas su Jeff Buckley, Janis Joplin, Amy Winehouse ir Nina Simone dainavimu. Naujausią dainų albumą „Anagnorisis“ išleidęs atlikėjas teigia, kad ketvirtojo solinio albumo pavadinimas susijęs su senovės graikų filosofo Aristotelio „Poetikoje” minimu momentu, kai suvokiama visa tiesa apie save.

A. Avidan pasirodymas – bene pirmasis ir vienintelis šiemet užsienio žvaigždės koncertas Lietuvoje.

 

 

A. Avidan koncertas Vilniuje su grupe – rugsėjo 2 d. Valdovų rūmų Didžiajame kieme, pradžia 20 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Amy?

Amy? portretas
Narko?
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių