Quantcast

Šįvakar – „Golden Parazyth“ svarbiausias sezono koncertas su gyva grupe

  • Teksto dydis:

Gyvą ir elektroninę muziką jungiantys „Golden Parazyth“ kviečia į svarbiausią šio sezono koncertą. Šįvakar Vilniaus Mokytojų namų kiemelyje esančioje „Vasaros terasoje“ įvyks pirmasis toks didelis ir solidus „Golden Parazyth“ koncertas su 7 kviestinių muzikantų grupe.

Pagrindinė jo priežastis yra visai neseniai pristatytas neįprastas koncertinis filmas ir skaitmeninis leidinys „Simple Man“. 

„Golden Parazyth“ gyvenimas jau beveik 10 metų sukasi apie muziką. Nors yra tikrai daug žmonių, kuriems vis dar atrodo, kad „Golden Parazyth“ yra šlagerių karaliaus „Lapė“ atlikėjas, šių kūrėjų progresas yra daugiau nei akivaizdus. Grupės nariams Giedriui Širkai ir Aurimui Vilkišiui tai yra pats svarbiausias gyvenimo projektas. Tai jų draugystės studijoje, scenoje ir gyvenime rezultatas.

Laužydami vieną taisyklę po kitos, jie ir toliau juda į priekį. „Šią lietingą vasarą „Golden Parazyth” gyvo pasirodymo Vilniuje taip ir neturėjo. Šio pasirodymo laukėme visą šią vasarą. Mokytojų namų kiemelyje susirinkusi publika išvys visiškai kitokį mūsų koncertą. Tai bus pirmas toks didelis ir daugiasluoksnis pasirodymas. Pats pasiruošimas šiam koncertui buvo tikrai įdomus. Gera dirbti su talentingais instrumentalistais, kurie mėgaujasi procesu ir mūsų muzika. Ta atmosfera ir chemija tarp muzikantų yra kažkas tokio. Tai durys į naują ir kūrybišką „Golden Parazyth“ pasaulį, kurias jau šiandien atversime su trenksmu. Bus gražus, muzikalus ir išskirtinis vakaras“, – sakė G. Širka.

Gitaristas Juozas Martinkėnas, bosinės gitaros atlikėjas Kipras Pugačiukas ir bene geriausias „Golden Parazyth“ narių draugas Karolis Drėma padės išpildyti šio pasirodymo viziją. Lora Kmieliauskaitė, jos brolis Arnas Kmieliauskas, Simonas Laucka ir Konrad Levicki jau tapo lygiaverčiais „Golden Parazyth“ klano nariais. Šis nuoširdžių muzikantų ketvertas taip pat talkins ant „Vasaros terasos“ ir bus atsakingi už styginių instrumentų skambesį. 

„Koncertinis filmas „Simple Man“ – dar vienas užtikrintas „Golden Parazyth“ numeris ir pavykęs eksperimentas. Labai norėjome jį pristatyti tikram koncerte ir geresnės dienos nei rugsėjo pirmoji, nesugalvotume. Netikėtos spalvos, gyvą ir elektroninę muziką jungiantis skambesys, naujos aranžuotės ir dar daugiau talentų ant scenos. Šis koncertas bus apie tai, kas vyksta mūsų gyvenime, ką mes dabar veikiam ir kur žygiuojam toliau. Turim, ką pasakyti, neabejokit“, – sakė grupės vadybininkas Martynas Butkevičius.

Šis 21 minutės filmas – koncertas ir skaitmeninis keturių kūrinių minialbumas sufleruoja „Golden Parazyth“ ateitį. Kino teatre, LRT televizijoje ir internete – visur jis buvo pristatytas. „Golden Parazyth“ komandai tai labai reikšmingas įvykis, didžiausias turinio projektas ir geriausias įrodymas, kad jie eina į priekį savo pasirinktu keliu.

Vijokliais apaugusi „Vasaros terasa“ – viena iš tų kelių vietų mieste, kur geri koncertai kartais reiškia šitą daugiau nei triukšmą, eiles prie baro ir perpildytą instagramą. Praėjusiais metais „Golden Parazyth“ buvo pagrindiniai „Vasaros terasos“ atidarymo svečiai ir paskelbė šiltojo sezono pradžią. „Animal Traffic“ ir „In My Arms“ įrašai, nufilmuoti ir įrašyti gyvai iš šio koncerto, geriausiai iliustruoja tą jausmą, energiją ir atmosferą.

Toks dviejų dalių „Golden Parazyth” pasirodymas Mokytojų namų kiemelyje skamba kaip geras planas taip pradėti rudens koncertų sezoną. Žinia, kad pirmąjį šio rudens vakarą visi keturi „Simple Man“ kūriniai taip pat bus atlikti gyvai yra dar viena rimta priežastis nelikti namie. Ištikimiausi grupės gerbėjai gali patvirtinti, kad „Golden Parazyth“ pasirodymai niekada nesikartoja. 

Bilietais prekiauja „Bilietų pasaulis“. Koncerto pradžia – 20 val.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių