Quantcast

„Sisters on wire“: milijonai persklausų ir tik vienas koncertas

  • Teksto dydis:

Gegužės 1 d., Motinos dienos išvakarėse, „Litexpo“ teritorijoje vykstančiame gyvos muzikos projekte „Drive In Live“ – grupės „Sisters on wire“ koncertas. Tai – paskutinysis šio projekto koncertas Vilniuje, rašoma organizatorių pranešime spaudai.

Indie pop muzikos grupės „Sisters on Wire“ pristatinėti nebereikia, nors dar visai neseniai, nemaža dalis klausytojų įvertindami itin aukštą muzikos kokybę klaidingai manė, jog grupė – ne iš Lietuvos.

Situacija pasikeitė, kuomet  „Sisters on wire“ išleido savo pirmąjį lietuvišką kūrinį „Taip jau gavosi“ (2020 m.). Taip gavosi, kad vien platformoje „Youtube“ šis kūrinys surinko daugiau nei 5 mln. peržiūrų, o Power Hit Radio klausytojai šį „gabalą“ išrinko geriausia lietuviška metų daina.

Įspūdingi skaičiai lydi ir kitas grupės dainas. „Mėlyna mėlyna“ per pusmetį surinko daugiau nei 6 mln. perklausų „Youtube“ bei tapo radijo stočių „M-1“ ir „Lietus“ metų dainomis (2020 m.).

Didžiausiuose muzikos apdovanojimuose M.A.M.A. 2020, grupė pretendavo tapti dviejų kategorijų nugalėtojais: kūrinys „Mėlyna mėlyna“ – metų daina; grupė „Sisters on wire“  – „Metų pop grupe“.

„Sisters on wire“ sėkmingai skamba ne tik Lietuvoje, bet ir pasaulyje. Singlas „Parallel World“ buvo intensyviai  grojamas pasaulio radijo stotyse, tapo garso takeliu keliose TV reklamose, laidose bei kino filme.

Dar 2018 metais Trakų salos pilyje vykusiame legendinės grupės „A-ha“ koncerte, „Sisters on Wire“ buvo pasirinkta kaip apšildomoji grupė.

Grupė išgyvena puikų pakylėjimo laikotarpį, yra geidžiama ne tik Lietuvoje, bet ir svetur. Koncerto organizatoriai labai džiaugiasi, jog „Sisters on wire“ sutiko pasirodyti analogų Lietuvoje neturinčiame, gyvos muzikos projekte „Drive in Live“.

Praktiškai visi šio projekto koncertai „padarė“ sold out’us, todėl nereikėtų tikėtis, jog bilietų prekyba į „Sisters on wire“ – užtruks ilgiau. Tai pirmasis ir didžiausias grupės šiųmetinis koncertas, vainikuosiantis Vilniaus „Drive in Live“ koncertų ciklą.

Dėl didžiulio melomanų susidomėjimo ir galimybės organizuoti daugiau žiūrovų talpinančius koncertus, iškart po „Sisters on wire“ koncerto, projektas „Drive in Live“ keliasi į Kauno Dariaus ir Girėno aerodromą.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Persklausa

Persklausa portretas
Čia nuo žodžio PERSTi? Milijinas perdimų... Oho kokia smarvė...
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių