Quantcast

„Siemens“ areną apsupo „Depeche Mode“ techniką gabenantys sunkvežimiai

  • Teksto dydis:

Trečiadienį anksti ryte Lietuvą pasiekė grupės „Depeche Mode“ techniką gabenantys sunkvežimiai. Vilniaus „Siemens“ areną apsupo 10 sunkiųjų tralų, kuriais buvo atvežta legendinės britų grupės koncertui reikalinga garso ir šviesos aparatūra.

Paskutinius bilietus į vasario 22 d. „Siemens“ arenoje vyksiantį vienintelį „Depeche Mode“ koncertą jau galima įsigyti „Tiketa“ kasose ir internetu tiketa.lt.

„Depeche Mode“ į Lietuvą grįžta po penkerių metų pertraukos – 2013 m. Vilniaus Vingio parke įvyko grandiozinis grupės pasirodymas, kuriuo džiaugėsi daugiau nei 30 tūkst. gerbėjų. Daugybę fanų mūsų šalyje turinti grupė jau rytoj Vilniaus „Siemens“ arenoje surengs įspūdingą koncertą, kuris neabejotinai taps metų muzikiniu įvykiu. „Depeche Mode“ pasirodymą mūsų šalyje pradės sparčiai populiarėjantis elektroninės muzikos projektas iš Los Andželo „Black Line“.

Po ypač sėkmingų vasaros koncertų didžiuosiuose Europos stadionuose ir sausakimšose Jungtinių Amerikos Valstijų arenose, „Depeche Mode“ gastrolės „Global Spirit Tour“ grįžo į Europą, kur tęsis iki vasario 25 d. Vakar grupė surengė anšlaginį koncertą Latvijos sostinėje Rygoje. Koncertuose „Depeche Mode“ pristato 14-tąjį studijinį albumą „Spirit“. Muzikos kritikai teigia, kad su šiuo įrašu muzikantai „įgavo geriausią savo formą“ ir kad tai „vienas sėkmingiausių pastarųjų metų grupės albumų“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

o ta būs

o ta būs portretas
šov.....
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių