Quantcast

Piano.lt naująjį sezoną pradeda su svingo karalienėmis The Ditties

  • Teksto dydis:

Spalio 4-ąją dieną 18.30 val. Piano.lt koncertų salė naująjį koncertinį sezoną pradės su profesionalių džiazo dainininkių trio The Ditties ir desertų studijos Tie kepėjai meistrais. Muzikos gerbėjai bus pakviesti ne tik pasiklausyti atliekamos ankstyvojo svingo stiliaus muzikos, bet ir paskanauti iš natūralių produktų pagamintų rankų darbo desertų.

The Ditties - tai profesionalių džiazo dainininkių trio, atliekantis ankstyvojo svingo stiliaus muziką, pasižyminčią siaura tribalse harmonija bei sinkopuojančia ritmika. Merginos žavi savo balsų darna, žaismingumu, dėvimais vintažinio stiliaus drabužiais bei specialiai parinktu repertuaru, nukeliančiu į svinguojantį ketvirtąjį dešimtmetį. Atlikėjos klausytojus užburia savo energija, subtilumu ir gera nuotaika. Šis trio nepaliks abejingų ir tų, kas pasiilgo šiais laikais retai išgirstamo autentiško, akustinio ir jaukaus džiazo skambesio. Dainininkėms akomponuoja profesionalūs jaunosios kartos džiazo muzikantai, koncertuojantys ne tik Lietuvoje, bet ir užsienyje.

Koncerto svečius vaišins ir jaukumą koncerto metu kurs desertų studijos Tie kepėjai kulinarai. Kurie apie save sako: „Esame įsitikinę, jog skaniausi pyragai iškepami tik iš kokybiškiausių produktų. Gaminamiems skanumynams nuolat ieškome kuo natūralesnių ingredientų. Norime žinoti viską apie kiekvieną produktą, kuris atkeliauja į mūsų “skonio fabriką”.“.  Tie kepėjai iškeps ne tik sausainiukų, garsiųjų savo keksiukų, bet ir kitų kulinarijos skanėstų, kuriais vaišins koncerto svečius.

Prie The Ditties ir Tie kepėjai prisidės išskirtinių lėlių ir žaislų kūrėjų duetas Simona Slavinskaitė ir Kristina Valančiūtė. Koncerto metu bus eksponuojami šių kūrėjų darbai. Merginų kuriamos lėlės bei žaislai yra vienetiniai ir skirti interjerui, todėl, kaip sako pačios kūrėjos, jie nėra skirti žaidimams.

Rudens svingo koncertas – tai nepamirštamas, jaukus, skanus ir šiltas vakaras, kurio metu skambės puikiausia muzika, kvepės skaniausi desertai, šypsosis įdomiausios lėlės...



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių