Quantcast

„Paupio ritmai turguje“ kviečia vasarą palydėti su G. Kilčiauskienės koncertu

  • Teksto dydis:

Šią vasarą Paupyje renginių išsiilgusius miestiečius džiuginęs muzikinių renginių ciklas „Paupio ritmai turguje“ trečiadienį, rugpjūčio 25 d., kviečia pasimėgauti dar vienu nemokamu koncertu. Vilniečiams vasarą palydėti padėsiančius muzikos ritmus dovanos Giedrė Kilčiauskienė iš grupės „Empti“.

Tai bus jau aštuntasis koncertas vilniečių pamėgtame „Paupio turguje“ šią vasarą. Renginių ciklo metu čia jau skambėjo Baltojo kiro, DJ Mamania, DJ MeCool, Orgen Roll Band, DJ Dee, Viliaus & Žygimanto ir DJ Aleksander Spitzin muzikos ritmai, sukvietę sostinės gyventojus, ir svečius.

„Renginių išsiilgusiems miestiečiams ši vasaros pramoga tapo atgaiva, džiaugiamės galėję padovanoti miestui ne tik naują vietą atsipalaiduoti ir džiaugtis šviesiais vasaros vakarais, bet suteikti ir kultūrinių pramogų, kurių buvome taip išsiilgę. Šią vasarą rengiame paskutinį koncertą, tačiau tai tikrai ne pabaiga“, – teigia Rūta Chadasevičiūtė, „Darnu Group“ valdomo Paupio turgaus vadovė.

Koncertas visiškai nemokamas ir prasidės rugpjūčio 25 d., trečiadienį, 19:30 val. Paupio turgaus viduje, todėl šia muzikos ir maisto švente džiaugtis bus galima tik su galimybių pasu.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių