Quantcast

Paskutinis metų vakaras: Jurgos dainos kitaip Teatro arenoje

  • Teksto dydis:

Teatro Arena kviečia 2014 – uosius metus baigti akustiniu Jurgos Šeduikytės muzikos vakaru. Scenoje dainininkė atliks gerai klausytojams pažįstamas savo dainas, o išskirtinio profesionalumo pasirodymui suteiks fortepijono garsai, kuriuos kurs pianistas Giedrius Nakas. Tai išskirtinė galimybė išgirsti moderniai ir subtiliai skambančias Jurgos Šeduikytės dainas, ir baigti metus klausantis nuostabios ir įkvėpiančios muzikos.

Jurga Šeduikytė – visiems puikiai žinoma dainininkė ir muzikos kūrėja, projekto „Auksinis balsas“ dalyvė, bei naujausio lietuviško siaubo flmo „Rūsys“ aktorė. Jos albumai – „Aukso pieva“ (2005), “Instrukcija” (2007) ir +37° (Goal of Science)(2009) susilaukė didžiulio populiarumo Lietuvoje. Jurga kelis kartus tapo geriausia Lietuvos atlikėja (2006, 2008, 2009), bei geriausia Baltijos šalių atlikėja (2007). Jos dainas, tokias kaip „Nebijok”, „Saulė vandeny“, „Instrukcija“ žino kiekvienas, besidomintis kokybiška ir išskirtine lietuviška muzika.

Paklausta apie pasirodymą gruodžio 31 – ąją, atlikėja neslėpė džiaugsmo ir nekantrumo. Jurga Šeduikytė tikino, jog nėra nieko geriau už senųjų metų palydėjimą kartu, su klausytojais, atliekant mylimiausias savo dainas ir skambant fortepijono muzikai. Dainininkė tikisi, jog kiekvienas, paskutinį metų vakarą panoręs praleisti išskirtinai, ir apsilankęs šiame koncerte, pajus nuoširdų Jurgos atlikimą ir magišką muzikos kuriamą harmoniją, kuri įkvėps su džiaugsmu pasitikti 2015 – uosius.

Piano NIGHT koncertų serija – tai galimybė išgirsti žinomus kūrinius moderniame formate, kurio tikslas – aukščiausio lygio kokybė ir modernus atlikimas. Tai unikalus projektas, kurio metu Lietuvos dainininkai priėmė iššūkį atlikti gerai žinomus kūrinius skambant vienam vieninteliam instrumentui – fortepijonui, ir yra pasiruošę nustebinti kiekvieną žiūrovą.

Bilietus į šį, Naujųjų metų vakarą vykstantį, ir kitus šios koncertų serijos koncertus platina Ticketpro.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių