Quantcast

Pasaulinei turizmo dienai skirtos net 25 ekskursijos po Vilniaus senamiestį

  • Teksto dydis:

VšĮ Vilniaus turizmo informacijos centras ir konferencijų biuras kviečia vilniečius paminėti Pasaulinę turizmo dieną ekskursijose po Vilniaus senamiestį.

Šįmet turizmo dienai parengtos net dvidešimt penkios ekskursijos, kurios organizuojamos kartu su Vilniaus miesto gidais, Vilniaus pilių valstybinio kultūrinio rezervato direkcija ir UAB „Senamiesčio gidas“. Dešimt ekskursijų pėsčiomis ir penkiolika ekskursijų autobusu vyks rugsėjo 27 - 29 dienomis.

Pasaulinę turizmo dieną, penktadienį, vilniečiai galės nemokamai sudalyvauti ekskursijose pėsčiomis „Atraskite Vilniaus senamiestį“, „Vilniaus pilys ir kalvos“, „Senamiesčio kiemelių paslaptys“ ir ekskursijose su raudonu turistiniu autobusu.

Šeštadienį vyks dar septynios ekskursijos pėsčiomis: „Nuo pirties iki operacinės: medicinos istorijos atspindžiai Vilniuje“, „Atraskite Vilniaus senamiestį“, „Vilniaus legendos“, „Užupio respublika“, „Vilniaus nelabieji: miesto pabaisos ir nusikaltėliai“.

Šeštadienį ir sekmadienį taip pat bus siūlomos ekskursijos raudonu turistiniu autobusu už specialią kainą.

Dalyvauti ekskursijose gali tik iš anksto užsiregistravę asmenys. Ekskursijų grafikas skelbiamas svetainėse www.vilnius-tourism.lt ir www.vilnius-events.lt.


Šiame straipsnyje: VilniusekskursijosTurizmo diena

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių