Quantcast

O. Vyšniausko koncerte Vilniuje – naujas skambesys ir laiko paženklinti hitai

2022 m. lapkričio 25 d. 19 val. scenos legenda, talentingas kūrėjas, daugybės hitų, kuriuos dainuoja visa Lietuva, autorius, unikalaus balso savininkas Ovidijus Vyšniauskas surengs išskirtinį akustinį pasirodymą Vilniuje, Šv. Kotrynos bažnyčioje.

Prie dainininko scenoje prisijungs ir kūrybines jėgas suvienys profesionalūs muzikantai – gitaros virtuozas Gintaras Šulinskas ir pianistas Daumantas Slipkus. Jie meistriškai aprengs žinomas ir kiek primirštas dainas nauju muzikiniu rūbu. O pats autorius savo įtaigiu ir emocionaliu atlikimu uždegs šviesą gerbėjų širdyse.

Daugiau nei 40 metų scenai atidavęs Ovidijus Vyšniauskas yra išleidęs dešimtį muzikinių albumų, surengęs daugybę koncertų Lietuvoje ir užsienyje, pelnęs žiūrovų besąlygišką meilę, atrodo, turėtų ramiai „užmigti ant laurų“ ir nesukti galvos dėl koncertų, tačiau šiuo metu atlikėjas labai intensyviai koncertuoja tiek privačiuose, tiek viešuose renginiuose. Kaip pats sako, „palyginus su tuo, kiek dirbu dabar, jaunystėje ilsėjausi“. Bet šalia koncertinės veiklos O. Vyšniauskas visada randa laiko savo pomėgiams – pralekia motociklu, plaukioja laivu, žvejoja, medžioja ir mėgaujasi kiekviena diena, kurią padovanoja gyvenimas.

Save vadinantis „savo dainų metraštininku“ Ovidijus įsitikinęs, kad norint, kad gimtų kažkas netikėto, autoriui reikia būti „alkanam“ išgyvenimų. „Anksčiau kūryba buvo tokia gaivališka, lengva, natūrali, kurdavau pakankamai daug. Bet kai semi viską iš vieno šulinio, anksčiau ar vėliau ateina toks laikas, kai gali užlipti ant savo paties kurtos melodijos“. Dabar scenos grandas iš savęs reikalauja daug atsakingesnės kūrybos: „palieku tik tai, kas svarbu, nereikalingų žodžių ar natų neturi būti. Norisi, kad daina būtų gera, tikra ir šilta“.

Būtent toks vakaras – spinduliuojantis šilumą ir tikrumą - laukia sakralioje Šv. Kotrynos bažnyčios erdvėje.

Gruodžio 10 d. 18 val. koncertas bus surengtas Bistrampolio dvare, Panevėžio rajone.

Pasisemti šviesos ir atrasti naująjį O. Vyšniausko skambesį kviečia geros muzikos ekspertai „Bardai LT“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių