Quantcast

Menų fabrike „Loftas“ – muzikos naujokų kovos dėl geriausios jaunos grupės titulo

  • Teksto dydis:

Menų fabrikas „Loftas“ kviečia dar vieną šiltą vasaros savaitę praleisti kartu. Liepos 7-10 dienomis čia dėl geriausios jaunos grupės titulo kausis muzikos naujokai, svečiuosis „Tavo tėvas“, vyks legendinis, reggae ritmus šlovinantis „Rastadienis“ bei elektroninė įžanga į „Klaipėda Sound Festival“.

Antradienį, liepos 7 d., „Lofto“ terasoje vyks antrasis muzikos inkubatoriaus „Novus“ etapas. Scenoje savo jėgas išbandys skirtingų laikotarpių ir kultūrų instrumentus valdantis Daumantas Lukošiūnas, švelnias jūros istorijas pasakojanti klaipėdietė INGAJA, alternatyvų roką ir džiazą jungianti ketveriukė „Kanalizacija“ bei įspūdingą audiovizualinį pasirodymą žadanti surengti latvė „Waterflower“.

Trečiadienį į „Lofto“ terasos sceną lips hiphopo muzikos fanams puikiai pažįstamas kolektyvas „Tavo tėvas“. Kolektyvas savo muzikinę kelionę pradėjo nuo repo, į kurį pakeliui įpynė roko, džiazo, klasikos ir elektronikos elementų. Iš vos keleto, jie tapo vienuolikos žmonių kolektyvu, kartu apkeliavo didžiausius Lietuvos festivalius, įvairiausius renginius, o hiphopo apdovanojimuose buvo nominuoti net keturiose kategorijose, iš kurių namo parsivežė „Metų debiuto“ statulėlę.

Dabartinė kūryba, kurią galima išgirsti koncertų metu, kardinaliai skiriasi nuo to ką žmonės yra įpratę girdėti studijiniuose įrašuose, tačiau be abejonės „Tavo tėvas“ yra iš tų, kuriuos būtina išgirsti gyvai.

Liepos 24-26 dienomis pajūryje vyks „Klaipėda Sound Festival“ – šiuolaikinės elektroninės muzikos ir menų bangas skleidžiantis festivalis. „Loftas“ jam ruoštis pradeda iš anksto ir kviečia savaitę pabaigti net dviem įžanginiais vakarėliais. Ketvirtadienį „Loftą“ jau tradiciškai užima legendinis „Rastadienis“, atstovaujantis „Klaipėda Sound Festival“ D&B sceną. Čia reggae, jungle, D&B ir dub skambesius jungs ir rytą šokių aikštelėje pasitikti kvies maestro Doctah Jahngle bei būrys kolegų.

Penktadienį D&B keičia techno ir tamsūs elektroninės muzikos garsai. „Klaipėda Sound Festival pre-party“ vakarėlyje šokius kurs vietiniai „Play4n4“, Ement, Elektrod K, Martas ir Black Fire.


Šiame straipsnyje: menų fabrikas Loftas

NAUJAUSI KOMENTARAI

Anonimas

Anonimas portretas
menu fabrik arabofte
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių