Quantcast

Meilė vestuvinių suknelių kūrėją atvedė į Vilnių

  • Teksto dydis:

„Džiaugiuosi, kad išaušo diena, kai persikeliu gyventi į Vilnių. Šis miestas man visada patiko“, - sako vestuvinių suknelių kūrėja Ingrida Rutkauskaitė . Kartu su Ingrida į Vilnių atkeliauja ir jos darbo vieta – naujoji jos studija „INGRID INŽI“.

Per pastaruosius metus Ingridos gyvenimas vertėsi kūlversčiais. Ir jis tikrai nebuvo toks žavus, kaip romantiškos Ingridos suknelės. „Jau porą metų gyvenu viena koja Vilniuje, kita – Kaune“, - sako kasmet po naują kolekciją pristatanti dizainerė.

Nelengvos skyrybos, nauja meilė, kitas miestas, kitokie žmonės aplinkui, - visa tai, be abejo, atsispindės šių metų Ingridos kolekcijoje. Gerai išmokusi praėjusių metų pamokas, dizainerė neabejoja, kad nedidelis, jaukus pristatymas, kuris vyks kovo 30 dieną Vilniaus senamiestyje esančioje „Grafo“ galerijoje, jai atneš kur kas daugiau džiaugsmo ir laimės.

Savo džiaugsmu Ingrida turi su kuo dalintis. Jau beveik metai šalia jos – širdies draugas, verslininkas Donatas Naujokas. Iš tiesų tai jis ir atsiviliojo Ingridą į sostinę. „Vilnius man primena Europos didmiesčius, tai – centras, kuris negali nežavėti savo gyvenimu, jaukiomis senamiesčio gatvėmis, nedidelėmis parduotuvėlėmis ir kavinėmis. Čia tiek daug įvairiausių žmonių“, - sako vis dar iš Kauno į Vilnių važinėjanti Ingrida.

Visai netrukus, dizainerė įsikurs istorinėje sostinės vietoje, visai šalia Vilniaus gynybinės sienos bastėjos. „Su Donatu gana ilgai ieškojome patalpų mano studijai. Kiekvieną vakarą, prie arbatos puodelio pakalbėdavome, kad senamiestis yra toji vieta, kur galėtų skleistis mano kūryba“, - sako Ingrida, pati, savo rankomis išdažiusi naujosios studijos sienas.  

Sienas dažyti Ingridai padėjo ir Donatas. Keletą vakarų pagalbon atskubėjo jo draugai. „Donatas ne tik sienas dažo, - šypsosi Ingrida. – Jis pataria, koks turi būti dizainas, kokios spalvos ir kokie baldai. Taigi, drąsiai sakau, studija yra jo nuopelnas“.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių