Quantcast

A. Mamontovo ir „Foje“ koncertas – sėkmingiausias Lietuvos arenose vykęs koncertas

  • Teksto dydis:

Šeštadienį sostinės „Siemens“ arenoje griaudėjęs bei „AM+FOJE=30“ koncertinį turą vainikavęs koncertas buvo didžiausias ir sėkmingiausias Lietuvos atlikėjo koncertas kada nors vykęs Lietuvos arenose. Be to, sostinėje vykęs A. Mamontovo koncertas tapo populiariausiu atlikėjo jubiliejinio turo koncertu.

Į anšlaginį koncertą „Siemens“ arenoje susirinko daugiau nei 12 tūkst. žmonių ir jis prilygo aukščiausio lygio pasaulio žvaigždžių koncertams, tokiems kaip „Metallica“, Kylie Minogue, Eltonas Johnas, Lana Del Rey ir kt.

„Andrius Mamontovas tapo pirmuoju Lietuvos atlikėju surengusiu tokio kalibro koncertą sostinės arenoje. Jį stebėjo sausakimša arena, o pats šou nė kiek neatsiliko nuo užsienio atlikėjų koncertų nei techniniais sprendimais, nei efektais, nei biudžetu“, – sako bilietų platinimo bendrovės „Tiketa“ vadovas Andrius Žiauberis.

Prekyba bilietais į „AM+FOJE=30“ koncertą sostinėje truko kiek daugiau nei septynis mėnesius, o tai reiškia, kad per mėnesį į jį buvo nuperkama vidutiniškai po 1600 bilietų, nors bilietai nebuvo pigūs – vidutinė bilieto kaina siekė 112 litų.

„Panašų kiekį žmonių į savo koncertą arenoje yra pavykę surinkti tik Lietuvos atlikėjų areninių koncertų startą davusiam Gyčiui Paškevičiui, tačiau bilietai į šio atlikėjo koncertą buvo pigesni, todėl ir biudžetas gerokai mažesnis. A. Mamontovas įrodė, jog jau ir Lietuvos atlikėjai geba organizuoti aukščiausio lygio koncertus, kurių vieno biudžetas perkopia milijoną litų“, – teigia A. Žiauberis. 

A. Mamontovo ir paskutiniam koncertiniam turui vėl susibūrusios grupės „Foje“ koncertus Klaipėdoje, Kaune, Šiauliuose ir Vilniuje iš viso stebėjo daugiau kaip 30 tūkst. žmonių.

„Nors „AM+FOJE=30“ koncertinis turas didelio dėmesio sulaukė visuose miestuose, kuriuose buvo rengiamas, tačiau finalinis koncertas sostinėje tapo viso turo pažiba. Tai buvo paskutinė galimybė scenoje drauge pamatyti ir išgirsti legendinę grupę „FOJE“. Be to, tiek A. Mamontovas, tiek „FOJE“ – vilniečiai, natūralu, kad gimtajame mieste sulaukė didžiausio dėmesio“, – įsitikinęs A. Žiauberis.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Darius Vin

Darius Vin portretas
Be tik leptelti. Geriau net nevark.. Man Andrius- didis zmogus dabartiniam chaotiskam pasaulyje, kaip Vytautas Kernagis ir kitos legendos. Mums tikrai truksta tokiu didziu personu.

ziaubery

ziaubery portretas
o kas tas MAMONTOVAS,IS KOKIOS JIS valstybes???nors KIRKOROVAS --bulgaras,gyvenantis rusijoj,bet ji zino VISAS PASAULIS!!!
VISI KOMENTARAI 2

Galerijos

Daugiau straipsnių