Quantcast

Londone pristatytas lenktyninių automobilių ralis Londonas-Vilnius

  • Teksto dydis:

Kitais metais startuos automobilių ralis Londonas – Vilnius. Apie 50 lenktyninių automobilių, iš viso apie 100 žmonių, iš Londono, planuojama, pajudės balandžio pabaigoje ir Vilnių pasieks gegužės pradžioje.

Šio išskirtinio renginio organizatoriai - Asociacija „Family Holidays“ iš Jungtinės Karalystės, Vilniaus miestas, Valstybinis turizmo departamentas siekia atkreipti dėmesį į labiausiai paramos stokojančius - globos namuose gyvenančius žmones, kuriuos ralio dalyviai aplankys Vilniuje, įteiks prizus, dovanėles, papasakos apie savo šalį.

Taip pat bus parodyta galimybė pasiekti Vilnių automobiliu. Visos kelionės per Prancūziją, Belgiją, Vokietiją, Lenkiją metu bus reklamuojamas Vilnius ir Lietuva, susitinkama su tų šalių turizmo organizacijomis, žiniasklaida.

Lapkričio 4-7 dienomis Vilniaus turizmo ištekliai ir paslaugos pristatyti antroje pagal dydį pasaulinėje turizmo verslo parodoje „World Travel Market‘13“ Londone. Jau 34-ą kartą rengiamame verslo forume šiemet dalyvavo apie 48 tūkst. turizmo profesionalų iš 184 pasaulio šalių ir regionų.

Jungtinė Karalystė yra viena iš svarbiausių Vilniaus turizmo rinkų: apie 65 proc. britų į Vilnių atvyksta laisvalaikio, kultūriniais pažintiniais tikslais, Vilnių apibūdina kaip europietišką ir įdomų miestą, kuriame jaučiama maloni atmosfera, istorinė dvasia, kuriame gyvena draugiški ir svetingi žmonės. 2013 metų pirmojo Vilniaus apgyvendinimo įmonių statistikos duomenimis turistų iš Didžiosios Britanijos skaičius padidėjo 28 proc. lyginant su praeitų metų tuo pačiu laikotarpiu  ir planuojama, kad iki metų pabaigos Vilniaus viešbučiuose apsistos apie 30 tūkstančių svečių iš Jungtinės karalystės.



NAUJAUSI KOMENTARAI

tomas1

tomas1 portretas
o tau gal siuntinius prikabintu pigiau prie to pacio :))
VISI KOMENTARAI 1

Galerijos

Daugiau straipsnių