Quantcast

Lietuvos žvaigždės domėjosi batų mados naujienomis

  • Teksto dydis:

Šeštadienio popietę į rudeninių batų kolekcijos pristatymą rinkosi Lietuvoje garsūs žmonės, kurie turėjo galimybę išmėginti naują ECCO produkciją bei nusifotografuoti pirmą kartą į Lietuvą atgabenta virtualia fotografijų instaliacija.

Merginų grupės „4 Roses“ narė Dileta Meškaitė apžiūrinėdama naują kolekciją, žurnalistams papasakojo, kiek laiko skiria kokybiškų batų paieškai.

„Man išsirinkti batus tikrai nėra paprasta. Mėgstu kokybę, todėl tenka aplankyti ne vieną parduotuvę, kol randu tinkamiausius“, - kalbėjo M. Meškaitė.

Renginyje pasirodžiusi tituluota gražuolė Elita Citovičiūtė žurnalistams sakė, kad renkantis batus jai ypač svarbus jų dizainas ir patogumas.

„Visuomet kreipiu didelį dėmesį, ar batai yra patogūs. Žinoma, kartais išsirenku batus, kurie būna tik stilingi, bet taip būna nedažnai. “, - sakė E. Citovičiūtė.

Renginyje dalyvavo ir Auksiniu scenos kryžiumi 2003 metais apdovanota balerina Olga Konošenko su vyru.

Po naujos batų kolekcijos pristatymo, prekybos centre „Panorama“ oficialiai buvo atidaryta ECCO virtualių fotografijų instaliacija.

ECCO atstovų teigimu, šis įrenginys – analogo Lietuvoje neturi bei lietuvius džiugins visą savaitgalį.

„Virtualiose nuotraukose kiekvienas norintis galės įsiamžinti Vilniuje ir Klaipėdoje esančiose ECCO parduotuvėse visą ateinantį savaitgalį. Visame pasaulyje šių įrenginių yra vos 4, todėl džiaugiamės, kad vieną iš jų galime pristatyti ir Lietuvos gyventojams“, - žurnalistams sakė ECCO atstovas.


Šiame straipsnyje: ECCObatainauja kolekcijamada

NAUJAUSI KOMENTARAI

Galerijos

Daugiau straipsnių