Quantcast

Katedros aikštėje sušvito šalies Kalėdų eglutė

  • Teksto dydis:

Šeštadienio vakarą Katedros aikštėje fejerverkų apsupty buvo įžiebta nacionalinė šalies Kalėdų eglutė. Į renginį susirinko tūkstančiai žmonių.

Dar gerokai prieš penktą vakaro Katedros aikštės link traukė minios žmonių. Išėję į Gedimino prospektą ir Katedros aikštės prieigas galėjo pamanyti, kad vyksta mugė ar koks nors masinis renginys. Taip ir buvo. Kalėdų eglutės įžiebimas išties tapo renginiu, sutraukusiu tūkstantinę vilniečių ir miesto svečių minią.

Lietuviškieji Kalėdų Seneliai – Kalėdos – nuo scenos pasveikino visus susirinkusius ir pakvietė į ją Neringą ir šauniąją „Tele Bim Bam“ kompaniją. Jų pasirodymai visad žavi ne tik mažuosius, bet ir suaugusiuosius. Priverčia pajudėti ir dainuoti kartu.

Po šio smagaus koncerto pritemo Katedros aikštės prieigos, sceną nušvietė kerintys „Ugnies valdovų“ fakyrai, o padangę nušvietė šventiniai fejerverkai. Šio šviesos žaismo sūkuryje ir buvo įžiebta Kalėdų eglutė. Jos aukštis šįmet siekia 25 metrus.

Reginys tikrai padarė įspūdį, nors dar ne Naujieji ir net ne Kalėdos, tik įžanga į visas žiemos šventes. Taigi galima drąsiai teigti, kad šio renginio organizatorių prognozės išsipildė – geroji šventinė nuotaika tikrai buvo sukurta. Ir šiandien į Vilnių oficialiai atkeliavo Kalėdų dvasia.



NAUJAUSI KOMENTARAI

Nieko naujo

Nieko naujo portretas
kas metai vis tas pats karkasas. Visai be fantazijos, išmonės. Ir visai ne piniguose esmė, o menininkų fantazijos stagnacija, tiesiog "po prostu", kaip ir Vilniuje įprasta.

Nujo

Nujo portretas
Pavydžiu, kaip visada elglė nuostabi...Ir sporiju bent 5 kartus pigesnė nei kauno

untans

untans  portretas
Wilenska jolka kak russkaja matrioška
VISI KOMENTARAI 5

Galerijos

Daugiau straipsnių